Tänäänkin

  • Scythian

Tänään menemme syömään ravintolaan. Jonka jälkeen menemme Linnanmäelle ja ehkä Merimaailmaan. Jonka jälkeen raiskaan Pupunden vielä ainakin kerran.

Eilen kaiken muun tohinan lisäksi luin myös kirjan. Ei se ei ollut puputupunan uudet seikkailut karkkimaassa, vaan Conn Iggulden Valloittaja - joka kertoo Tsingis-kaanista. Kirja oli ihan mieletön, suosittelen jokaiselle joka on kiinnostunut silmittömästä väkivallasta ja dramatisoidusta historiasta. Vastaa ihan elokuvaa 300.

Erityisesti samaistuin keltaisiin silmiin kirjan päähenkilöllä. Kuten kaikki kuviani ällistelleet tietävät niin minullakin on kellertävät simät. Ei se ei ole mikään maksa viallinen valkuainen vaan se silmän väri kun joillakin on esim Pupundella on siniset silmät niin minulla on keltaharmaat, joo ihan kuten koiralla eikä niin kuin sudella jolla silmä on täysin kirkkaan keltainen.

No se siitä itsekorostuksesta. Pitipäs vain sanoa, että tämä keskikokoinen keskipituinen normaalivarusteltu mieshenkilö omaa jonkin epätavallisen fyysisen piirteen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus