Tarkennuksia

  • Scythian

Lähdetään ajatuksesta, että meille annetaan velvollisuuksia ja odotuksia. Mitä odotetaan 35-vuotiaalta mieshenkilöltä suomessa?

No yleisin tiedustelun kohde on tietenkin lapset. Kun vastaan, ettei niitä ole eikä tule niin päästään aina siihen 15min pitkään keskusteluun joka päättyy kyllästymiseeni ja ilmoitukseeni minulle jo tehdystä vasektomiasta ja sen lopullisuudesta. Tästä seuraa aina jompikumpi kahdesta vastareaktiosta, joko vastapuoli kertoo kunnioittavansa näin vahvaa vakaumusta tai sitten alkaa sättiminen yli ymmärryksen menevästä itsekkyydestä.

Toinen tiedustelun aihe on tietenkin tämä elämänkatsomuksellinen vakaumukseni. Kaikille tuntuu olevan jotenkin oletusarvoisesti itsestään selvää, että olen vähintään saatananpalvoja vaikka oikeasti olen vain humoristi. Minä uskon universaaliin Monty Pythoniin.

Tän jälkeen alkaa tämä vink vink osio. Eli ei en ole kiinnostunut vaihtaan kumppaniani johonkin jonka seksuaalinen mieli on marsun tasolla. Sori mutta lastenteon kuivaharjoittelu on aivan riittämätöntä saamaan minut sekaisin onnesta. Mitäkö haluan? Tuota öö juuri sinulta kuppi teetä riittää kiitos vaan.

Ura. Jokainen pomoni on ottanut elämäntehtäväkseen yrittää ymmärtää minua, kasvattaa minua ja muuttaa minua. Kaikki kolme on aivan yhtä toivottomia ja tuhoon tuomittuja yrityksiä keski-ikäisiltä ev.lut heteroseksuaali miehiltä joiden suurin ilo elämässä on nähdä poikansa lätkätreenit. Tämä aiheuttaa väistämättömän turhautumisen ja tilanteen jossa riitaa ei voida välttää. Hmm ai miksikö olen niin vaikea? No nyt tiedän, että synnyin tälläiseksi.

Yhteiskunnallinen panokseni on käyttää roska-astioita roskille ja vessoja tarpeilleni. Mielestäni se on jo paljon etten kuseksi eduskuntatalonportailla selvinpäin.

Josta aasinsilta alkoholin käyttöön. Miksi sinä poika et juo viinaa?? Kuulin tuon ensimmäisen kerran joskus ikää 14v. johon muistaakseni vastasin ihan ilmoitusluontoisesti "koska en halua tulla kaltaiseksesi". Nykyään minulla on hihassa nippu selityksiä eri tilanteisiin. Sekä olen harjoitellut ja saan alas jopa lasin tai kaksi hyvää viiniää ilman irvistelyä. Todellinen syy on, ettei minulla ole mitään syytä sekoittaa päätäni enää enempää. Tässä näytelmässä roolini vetäminen 24/7 vaatii jo niin paljon kapasiteettia ettei alkoholi ainakaan paranna suoritustani.

Ja sitten viimeiseen kysymykseen. Miksi sinä näyttelet etkä ole oma itsesi? Tämän esittävät tarkkasilmäiset ihmistuntijat jotka näkevät läpi lähes täydellisen suoritukseni. Tuota ottia hetkinen. Koska jos läpsäisin (johtuen heidän typeryydestään) 90% tapaamistani ihmisistä joutuisin varmasti ongelmiin. Voisin ehkä onnistua perustamaan seksikommuunin mutta siinä vaiheessa kun tekisin siihen toimivan taksonomian (kaikki seksi on aina maksullista mutta tämä yhteiskunta piilottaa sen palveluksiin) niin viranomaiset varmasti puuttuisivat siihen. Olen myös aivan varma, että toistuva kirkkojen ja seurakuntien polttaminen tulisi pitkässä juoksussa kalliiksi. En myöskään usko, että saisin vapaasti kulkea halutessani alasti tai kaasunaamari kasvoilla. Olen aika varma myös siitä, ettei suorasukaisuuttani arvostettaisi lainkaan joten jatkan näyttelemistä.

Loppu lauseeksi, kun on olemassa ihmisiä jotka ovat syntyneet väärän sukupuolen ruumiiseen niin onko mahdollista syntyä väärän planeetan pinnalle?

4 kommenttia

Caduceus

15.1.2009 13:00

Toi lapsettomuusasia on mulle tuttua, NIIN tuttua. Naisilla se on vielä tuomittavampaa kuin miehellä. Naisen TULEE haluta lapsia, ja nainen on jotain vasta kun hän on ÄITI. Äidit yleensäkin ovat parempia ihmisiä kuin muut. Heillä on myös oikeus tuomita kaikki, jotka eivät ole äitejä tai sellaiseksi halua. Jne. Olen nyt 36v ja pikkuhiljaa on alkanut helpottaa, mutta olen hermot pinkeällä joutunut tähän asti jankkaamaan aiheesta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

15.1.2009 13:08

Tuo on NIIN totta. Olen saanut selitellä vaimoni valintaa joskus huomattavasti laveammin kuin omaani ja silti mulkoilut ovat jotenkin epäuskoisia kertoessani vaimoni aidosti inhoavan lapsia kaikissa muodoissaan, jopa niiden hajua ja ääntä.

Toinen vakio huomautukseni (joka on muuten totta) on "inhosin lapsia jo lapsena". Joka myös tuntuu joskus nyrjäyttävän kuulijan mielen ihan sijoiltaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

15.1.2009 15:19

Hehe, mulla ihan sama :D mm inhosin lastenlauluja, joissa lapset lauloivat. Mun mielestä aikuiset lauloivat niin paljon paremmin kuin lässyttävät kakarat. Äitini tietenkin selitti asian niin, että olin kateellinen niille lapsille jotka olivat päässeet laulamaan levylle. Muistan turhautumiseni siltä ajalta vieläkin, kun koetin selittää ettei kyse ole siitä.

Et satu olemaan vela?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus