Turha blogi

  • Scythian

Minulla ei oikeastaan ole vihollisia eikä liittolaisia työpaikalla. Kaikki on vain mieleni harhaa. Ihmiset eivät ole hyviä tai pahoja. Ääliö paljastuu mukavaksi ja miellyttävällä on paska päivä.

Tajuan vain, että satunnaisesti elämänkatsomukseni tipahtaa toisten elämänkatsomushorisontin tuolle puolen. Olen varmaan erilainen koska haluan olla sellainen. Kerron itsestäni (totuuksia) harhaan johtavia asioita jottei kukaan tajua millainen oikeasti olen.

Poliittisesti ihailen äärikommunisteja ja anarkisteja koska ne ovat mielestäni aika cooleja, mutta käyttäydyn ja elän kuten peruskapitalisti. Äänestän mitä sattuu henkilöä (yleensä ystäviäni), vaikken edes usko demokratiaan.

Uskonnollisesti ilmoitan aina olevani kirkonpolttajapakana vaikka tunnen raamatun ja koraanin paremmin kuin noiden uskontojen fundamentalistit. En rukoile koskaan, enkä usko yhteen jumalaan. Poimin hyviä näkökulmia uskonnoista kuten rusinoista pullista vailla mitään uskonnolismoraalista selkärankaa (faith).

En usko länsimaiseen perheeseen se on mielestäni epäonnistunut, samoin monogamia. En ole heteroseksuaali enkä tunnusta mitään muutakaan seksuaalista kastia kunnolla. Joskus puolustan bi-seksuaalisuutta toisinaan polyamoriaa. Osaan ottaa paremmin suihin kuin 90% naisista.

Ja paljon muuta. En siis voi keskustella kahvipöydässä normaalisti. Keskustelen siis epänormaalisti ja harhautan. Olen kaapissa.

2 kommenttia

Eloveenus

16.12.2008 11:28

Mitä on tänäpänä se normaali keskustelu? Jopa vieraitten immeisten kans puhutaan asioista, joista ei 20-30 vuotta sitten keskusteltu ees parhaitten ystävien/omaisten kanssa..

Eikä keskustellakseen tari asioista olla samaa mieltä. Mä en monasti oo mitään mieltä, kun en vältsisti tiä keskusteltavasta asiasta yhtään mitään- mut ei se puhetta haittaa. Aina voi kysyä, olla utelias ja pohtia toisten tekemiä välintoja, näkökulmia ja kenties löytää asioille uusia ulottuvuuksia. Toisen valintoja ei tari hyväksyä tai tuomita voidakseen keskustella niistä- maailmassa on monta ihmeellistä asiaa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus