Vanhat vammat ja muuta kivaa

  • Scythian

Väsyttää.
Eilen onnistuin repimään kuntosalilla vanhan polvivamman esiin. Muutama vuosi sitten Krav Maga treeneissä hajotin polveni oikein kunnolla. Kuntoutin ja juhlin kun ei tarvinnutkaan leikata. Nyt se saakelin sama polvi prakas.

Eilisestä. Käytiin Meccassa. Oltiin "Kokin pöydässä" kokin erikoisella. 15 ruokalajia!! Syötiin siis oikeasti klo 17-23:30 tauotta. Todella mieletön ruoka seikkailu. Suosittelen kaikille joilla on muutama satanen ylimääräistä.

Kävin yöllä sitten bilettämässä "satelliitti kaupungissa" eli sellainen pikku kaupunki tässä Helsingin lähellä. 3 naista ja 1 mies tuli kyytiin. Tanssittiin, juhlittiin ja suudeltiin. Aamu 5:00 hiippasin himaan. Ei menty sit "sillee" vaikka 2 neljästä ehdottikin. Oliskohan pitänyt kysyä ryhmää?? Oliskohan ne oikeasti lähtenyt siihen? Mielenkiintoista. Pitää seuraavan kerran muistaa tuo kun 2 ehdottelee samana iltana.

Tuolloin yöllä oli kyllä tarkoitus tavata ihan eri henkilö, sitä varten oikeastaan lähdin sinne. Mutta se meni puihin. Omituista miten elämä muuttuesaan tarjoilee toisia, uusia tilaisuuksia.

Todella vauhdikas lauantai, totaalisesti erilainen kuin viimeviikon lauantai.

Scy

2 kommenttia

Mineyah

18.2.2008 10:48

Söitte noin kauan??! Hui! Oli varmasti ihan mieletön kokemus, varsinki vatsalle..? Siis voihan noin kauan syödä, jos jutustelee siinä samalla ja pitää vähän taukoa, mutta.. =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus