Zeniä ja zillee

  • Scythian

Oltiin menossa nukkumaan ennen klo 23 tämä johtuen edellisen yön katastrofista. Mutta kuinka ollakaan naapuri päätti pitää karaokebileet. Huaah.

Pupunde hiiltyi ihan heti. Se veteli vaatteita niskaan ja oli menossa tekemään väkivallan töitä. Rauhoittelin tyttöä ja maanittelin takaisin. Mutta onhan se ymmärrettävää. Pupunde stressaantuu siitä kun se ajattelee, että mä stressaannun ja mä stressaannun kun mä kelaan et Pupunde stressaantuu ja noidankehä on valmis.

Laitoin naapurille tekstarin, jossa hyvin voimakassävyisesti huomautin, et muistanee hiljentää klo 23 hiljaisuuden tulessa musiikin olemattomiin. Ei sit muuta kuin odottelemaan kun kello käy tik tak…

Pupunde ei kyennyt rauhoittumaan. Kävimme lävitse Pupunden kanssa mun selviytymisstrategiaa joka seuraava. Mitä vähemmän pystyn kontrolloimaan ympäristöäni, sitä paremmin on minun kyettävä kontrolloimaan itseni ja tunteeni. Tämän takia en hiilly juuri koskaan. Pupunde onkin aina taivastellut sitä kuinka täydellisissä katastrofi tilanteissa olen ihan hillitty, hiljainen ja pohtiva. Yleensä olen raisu, äänekäs ja impulsiivinen.

No selviytymisstrategia sekin. Ehkä Pupunden strategia on parempi, vaatteet päälle ja naapureita turpaan. Pupunde on taas normaalisti hiljainen, lähes ujo ja vaisu. Sitten kun Pupunde rentoutuu, niin en saa suunvuoroa koska Pupundesta tulee turvallisissa olosuhteissa meistä se rämäpää poikatyttö.

Kuitenkin kello tuli 23 ja musiikki vaimeni. Basso paistoi läpi laitoin vielä yhden tekstarin ja sekin hiljeni. Varmuuden vuoksi siirsimme patjan olkkarin lattialle ja teimme pyjamabileet olohuoneeseen.

5 kommenttia

Laihapoika

13.7.2008 11:19

Jos sallit, kommentoidaan nyt yleisesti vielä vähän vaikka tänne ylös ja ohi tuosta yllä olevasta tekstistäsi.

Lueskelin tuossa vielä blogiasi ja se sai oivaltamaan yhden asian omasta elämästä. Tajusin, että vaikka olen käytännössä lähes "yksiavioinen-vanilja-hetero", niin asiat kuitenkin menevät niin, että aina tietää halukasta seksiseuraa olevan tarjolla myös muualta kuin siltä ainoalta rakkaalta ihmiseltä. Ja tietää myös, että myös vaimolle olisi tarjolla "laatumiestä".

Voi hyvin olla, että yleisestikin ottaen varmuus siitä, että on edelleen käypää valuuttaa, on ainoa mahdollisuus pitää seksielämä vireänä terveenä pitkissä parisuhteissa. Voipa jopa olla, että ainoa pitkän lihallisena säilyvän suhteen malli on syvä ystävyys ja kumppanuus yhdistettynä jonkinlaiseen seksipeliin. Vai tuleeko mieleen yhtään poikkeusta, joka vahvistaisi säännön?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

13.7.2008 16:52

Itseasiassa ei. Terveen itsetunnon perusta on jonkinlainen peilaus muiden ihmisten suhtautumiseen sekä itseensä, että kumppaniin.

Vaikka jatkuva "markkina-arvo päivitys" ei ole mikään itseisarvo niin se todellakin boostaa seksielämää ja pitää mielen virkeänä.

Turvallinen parisuhde ja lihallisesti himottava parisuhde eivät sulje toisiaan pois, vaikka liian turvallinen ei usein ole himottava. Pieni jännitys aj vaara saa hormoonit hyrräämään.

Mikään ei tuoksu paremmalta aamu-usvan kirpeydessä kuin adrenaliini tai tunnu virkistävämmältä illan pimetessä ja käen kukkuessa kuin pieni penismittaus naapuriuroon/naapurinaaraan(strapondildo) kanssa. heh

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laihapoika

13.7.2008 17:24

Naapurinaaraan kanssa ei ehkä kannata lähteä kisaamaan noissa mitta-asioissa tai voi vielä joutua venyttelemään paikkojaan vähän liikaa. Tai mistä minä tiedän mihin sen käen haluat kukkumaan:)

Mutta joo, eipä ihminen pohjimmiltaan ole muuta kuin se mikä se on suhteessa muihin. Tuli muuten mieleen, että psykologien mielestä tuon statuspelin tunnistaminen ja tunnustaminen taitaa olla sidoksissa itsetietoiseen ja kilpailuhenkiseen persoonallisuuteen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Scythian

13.7.2008 17:32

Voi olla... :D heh

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus