Ahkera olo

  • Tommi

Viikonloppu lopuillaan. Kovin ahkera olo, kun sai eilen tuon powerpoint esityksen valmiiksi, ja tänään väkersin 7 sivuisen raportin tietokoneen virtalähteistä tietokonetekniikan tunnille. Sitten vielä puolet fysiikan tehtävistä sain valmiiksi. Ahkera olo. :)
(Tosin vielä on sitten tekemättä viestintään yksi referaatti, ja toinen puoli fysiikan laskuista, mutta niitä tarvitaan vasta torstaina.)

Katselin sitten pari The Outer Limits jaksoa vielä. Siis tuon sarjan valitsin aiheekseni tuohon eilen tekemääni powerpoint esitykseen, ja sen esitän luokalle ensi viikolla. Piti sitten hieman verestää muistoja, että millainen sarja kyseessä onkin. :) Sarjan ensimmäinen tuotantokausi minulla DVD:ltä löytyy siis, sen viime vuonna ostin kun se ilmestyi Euroopassa. Sen katselin veljen ja siskon kanssa melkein kokonaan, mutta pari jaksoa jäi katsomatta. Nyt ne sitten kävin läpi.

Se hyöty noista laseistani ainakin on, että voin elokuvia katsoa paremmin! Minullahan ei mitään varsinaista telkkaria ole, pelkästään 19" tietokonemonitori. Että siitä ne kaikki leffat pitää katsoa. Ennen jouduin aina silmiä siristelemään ja siirtämään sänkyä keskelle lattiaa, lähemmäs monitoria, jotta leffaa pystyin hyvin seuraamaan, mutta nyt ei tälle ole tarvetta enää. :)

Sellainen hassu piirre lasien mukana on kyllä tullut.. Nehän luonnollisesti hieman rajoittavat näköaluetta, sellainen musta viiva reunan kohdalla. Tämä näkyy selvästi varsinkin alaspäin, tai siis jos katson alaviistoon lasien kanssa. Hassua kuitenkin on se, että nyt kun olen ilman laseja, niin silti näen tämän mustan viivan. :D Tai siis ei sitä niinkään näe, mutta sellainen tuntuu kuitenkin koko ajan siinä edessä olevan. Lasien kanssa on tottunut, että siinä kohtaa on musta alue, josta ei läpi näe, ja jopa ilman laseja tuo alue koettaa kovasti väittää että siitä ei läpi näkyisi. :) Ääreisnäöllä tuo siis näkyy, eihän siinä mitään ole, jos siihen suoraan katsoo. Hassua kuitenkin.

Kirjoitettaessa soi Robert Miles & Patricia Kaas - Voyage Voyage

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus