Läksyjä läksyjä

  • Tommi

Läksyjä pukkaa koulussa jokaisesta aiheesta. Ja pitkiä. Juuri sain valmiiksi tietokonetekniinasta 9-sivun mittaisen powerpoint-esityksen, se pitää vielä esittää luokalle. Vielä on kaksi vastaavaa tekemättä. Toinen on äidinkielestä, vielä pari viikkoa aikaa, mutta tietokonetekniikan esitys pitäisi olla ensi viikolla valmiina. Noh, se saattaa olla hieman helpompi, tähän piti oikein perehtyä enemmänkin. Sitten on vielä fysiikasta tuplamäärä laskuharjoituksia.. ARGH! Nyt on läksyjä vaikka muille jakaa!

Perhe on viikon päästä tulossa käymään kylässä. Äiti, veli ja sisko, sekä luultavasti myös siskon poikaystävä. Ihan mukavaa, että niitäkin näkee taas. :) Ideana on, mahdollisuuksien mukaan, että menen heitä vastaan bussilla Tuurin kyläkauppaan, ja sieltä heidän kyydissä takaisin tänne. Tulisi sekin paikka nähtyä. Noh, katsotaan.

Tässä maanantaina kirjoitin, miten ADOM on kaapannut sieluni. Nyt on jonkin verran jo hellittänyt otettaan. :) Se on kyllä hyvä peli, ei voi muuta sanoa! Nyt kun sitä taas alkaa muistamaan mitä kannattaa tehdä, ja mitä ei. Alkaa jo pärjäämäänkin siinä! Tänään juuri ennen läksyihin syventymistä kasvatin hahmon levelille 19 jo, mutta sitten kurja Fire Giant Lord pisti päreiksi. :)
Pelin ideanahan on se, että siinä ei voi tallentaa. Jos kuolet, niin sitten kuolet, se on voi voi ja alusta joutuu aloittamaan. :D Tämä yhdistettynä siihen, että peli on VAIKEA, MAHDOTON, ja LAAJA, luo aivan oman tunnelmansa. Jos adomissa olisi grafiikoita, se olisi kaikkien listojen parhaana pelinä. :D Oikeastaan näin monipuolista peliä ei edes voi grafiikoilla käytännössä tehdä, melkein jokaisella näppäimellä on 1-3 eri käyttötarkoitusta, eri komentoa. :)

Kirjoitettaessa soi Savatage - Tonight He Grins Again

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus