Hieno otsikko

  • Tommi

Torstaina oli sitten teollisuustalouden välikoe2. Meni luultavasti jonkin verran huonommin kuin välikoe1, mutta ehkä siitä jotain kuitenkin tulee. Ja lopulliseen arvosanaan tulee keskiarvo noista kahdesta kokeesta, että ei valittamista. Mutta AH, se tunne kun koe oli ohi! Hieman sitäkin stressasin liikoja, mutta kun aihe nyt ON äärimmäisen kuivaa, mistä ei saa mitään otetta, niin.. Noh, onpahan ohi.

Keskiviikkona oli KV-tutorkoulutusta. Alku kuivaa, loppua kohden asiat tulivat mielenkiintoisemmiksi. Saas nähdä mitä siitä tulee, mahdanko kansainvälistutorointiin mukaan lähteä. Kuitenkin tuossa Tutor-luokassa ehkä tarpeeksi tekemistä, tuo KV-tutorointi vaikuttaa melko aikaavievältä puuhalta. Enkä täysin varma ole, että se minulle on. Pitää katsoa.
Illalla oli haalaribileet, siellä olin 1,5h luokkakaverin (ja kanssatutorin) kanssa, mutta 24:00 läksimme jo kotia kohden. Ei mitään erikoista, hieman harmitti että seuraavana päivänä tämä koe oli, ja kahdeksalta kouluun. Mutta enpä mistään missannut.

Muutenkin hieman into baariin lähtemiselle on nyt laantunut, kun tässä on jo parit treffit takana, mukavan tytön takana. Katsoo nyt tosiaan ensin, mitä tästä tulee, turha katsella muuta tässä vaiheessa. Eipä silti, vaikka tästä vakavaa tulisikin, niin en silti ajatellut täysin baareissa käyntiä lopettaa, pitäähän sitä luokkakavereille seuraa pitää! Mutta käytös ja prioriteetit kyllä tulevat muuttumaan (muuttuneet jo). Ja ainahan se mukavempaa olisi, jos tämä (mikäli tästä siis jotain tulee) mahdollinen tyttöystävä mukaan lähtisi!
Mutta enpä tiedä, katsoo nyt.

Mutta juu, nyt pitääkin jo pian lähteä tuonne keilaradalle päin. Kesä on kovaa vauhtia lähestymässä, ja kesäloma. Porukka kaikkoaa Seinäjoelta, kuka minnekin. Osaa koulukavereista en ehkä tule enää ikinä näkemään kesäloman alettua, pari ainakin on hakenut kouluun muualle. Harmi jos lähtisivät. :( Puupuolella kuitenkin oli erittäin hyvä idea, sekä automaatiopuolen porukka, että puupuolen porukka, yhteinen keilailta! Sinne siis tästä piakkoin lähdössä. Ja sieltä sitten ulos, ensin jonkun luokse iltaa istumaan, sitten luultavasti baariin vielä. Luultavasti ihan mukava ilta tulossa!

Ja huomenna pienoisessa krapulassa kotitehtäviä ja koulutöitä. :)

Kirjoitettaessa soi Duran Duran - Wild Boys

2 kommenttia

Tommi

29.4.2008 20:02

Niin juu, keilaradalla sain parhaan tulokseni ikinä, 171!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus