Vapusta selvitty

  • Tommi

Jees, ensimmäinen vappuni opiskelijana!
Elämäni ensimmäinen vappu, jota kunnolla vietän! Ja mukavaahan oli. :) Tutor-GP tiimi oli mukava, rastit olivat hupaisia, ja hauskaa oli! Ensimmäisen lonkeron avasin siinä hieman ennen yhtä päivällä, ja viimeinen siideri tuli baarista tilattu siinä yhden maissa yöllä. Krapulaa ei siltikään ollut! Tahtiaika ei kuitenkaan päätä huimannut missään vaiheessa, kohtuus säilyi, ja pystyi nauttimaan uskomattoman upeasta kelistä koko päivän.
Tutor-GP:n jälkeen aikaa kuluikin Kampusrannassa, muiden opiskelijoiden seassa. Tiimi hieman rakoili, kun puolet joukkueesta joutui ottamaan pienet kauneusunet, mutta iltaa kohden hekin liittyivät seuraamme taas. Mikäs siinä ollessa!
Patsas tuli pestyä, ja kulkueessa kävelty. Hieno vappu!
Vappuheila jäi nyt uupumaan, kun tämä paras kandinaatti siihen on perheensä luona visiitillä, Seinäjoen ulkopuolella.
Merkillistä kyllä.. Sinkkuna sitä tuntuu aina, että seuraa ei löydä mistään, ei koskaan ole onnea matkassa, mutta heti kun on "vetäytynyt pois markkinoilta", niin eteen tulee tilaisuuksia toisensa jälkeen. Outo juttu.
Pari sinkku-luokkakaveria koetin parittaa, mutta huonolla menestyksellä. En taida olla kovin hyvä "pimp".

Kännykkäni hieman otti damagea eilen, mutta nyt se toimii taas. Yhdellä Tutor GP -rastilla kun oli vesi-ilmapallosotaa, housut kastuivat melko hyvin. (Vaaleat housut, hyvältä näytti! Kuin olisin kusella käynyt ja unohtanut avata vetskarin. Ja rastin jälkeen seuraava rasti keskellä kaupunkia). Kännykkä lakkasi toimimasta muutamaksi tunniksi kokonaan, mutta kuivuttuaan näyttää olevan kunnossa taas.

Vapun saldo: MP3 soittimesta katosi paristokotelon kansi. Sinänsä pieni haitta, ja huomenna ajattelin vielä käydä tarkistamassa maastosta josko sen löytäisin, mutta siltikin.. Jos sitä kotelon kantta ei löydy, se tulee haittaamaan pitemmällä tähtäimellä melkoisesti. Noh, ei voi mitään! Onhan tuolla soittimella jo ikääkin, ja 1G muisti alkaa käydä melko ahtaaksi, mutta hyvin se vielä toimii!

Kirjoitettaessa soi Suede - The Asphalt World

2 kommenttia

Tommi

13.5.2008 00:12

Niin juu, soittimen paristokotelon kansi löytyi onnellisesti, saavuin paikalle juuri parhaaseen aikaan, paikkoja siivoiltiin. Kun kantta ei löytynyt sieltä, missä istuskelimme, kävin tonkimassa haravoijan "saalista", ja sieltähän se löytyi! Kaikki kunnia siis Seinäjoen viheralueiden kunnossapidolle, huolellista työtä tehtiin Kampusrannassa vapun jälkeen haravan kanssa! Jopa (alle) 3cm x 1cm pitkä mustaa ohutta muovia oleva kappale kun oli haravaan tarttunut, ei mikään helppo saavutus. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus