Hiljaista ollut

  • Tommi

Enpä ole tänne kirjoitellut vähään aikaan mitään. Hiljaista on ollut, ei oikein ole ollut mitään kirjoiteltavaa!

Suomi24:n puolella olen jokuseen deitti-ilmoitukseen vastannut, mutta melko hiljaista on sielläkin ollut toistaiseksi. Baaristakaan en vielä ole ketään tavannut, tai tutustunut. Noh, ei voi mitään, toivoa on vielä kummankin paikan suhteen. :)

Viime viikolla ulkona sekä keskiviikkona, että lauantaina. Torstainahan oli vapaata, niin ei mitään esteitä. Keskiviikkona oli ihan ok alkuilta, koulukaverin luona oltiin, ihan hyvää porukkaa. Onnela vain tuotti pettymyksen taas. Hiljaista oli siellä! Enkä onnistunut keneenkään tutustua, tuttuun tapaan. Onnelassa on musiikki ehdottomasti liian kovalla, varsinkin rock-puolella, jossa ei edes ole tanssilattiaa. Silti siellä pitää huutaa että kuulee kaveria joka istuu vieressä.

Lauantaina sitten koetin saada enemmänkin porukkaa kasaan, mutta oli näemmä tuttuun tapaan kato pois Seinäjoelta viikonloppuna. Mukava ilta kuitenkin, minä ja luokkakaveri kaksistaan sitten täällä mun luona oltiin, hyvin riitti juttua!

Tänäänkin olisi ollut tuollainen maakuntakierros, olisi ollut mukavaa sinne mennä, (3 linja-autoa täynnä janoisia opiskelijoita, määränpää tuntematon), mutta ei sitten jaksanut.. Huomenna kahdeksalta koulua kuitenkin. Ensi vuonna sitten!!

Lisää koetuloksia palautettu. Pelottavia. Liian hyviä, en ole ollenkaan tällaisiin tuloksiin tottunut! Jäljellä enää teollisuustalouden kokoeen palautus, (huomenna pitäisi olla sen palautus), viimeinen toivo, toivottavasti siitä tulee edes hieman huonompi, en oikein viitsisi ensimmäistä jaksoa läpäistä siten, että kaikkien aineiden keskiarvo on tasan 5. Liikaa paineita tuleville kursseille. :D

Mietin vain.. mikäköhän on muuttunut? En mä nyt sentään ihan tällaisia arvosanoja ammattikoulussa saanut. Ainakaan kovin useassa aineessa. Hmm, kaipa sitten muistan vielä sen verran ammattikouluajasta, että tämän on vain vanhan kertausta.. (vuodelta 2000.) Katsotaan sitten uudestaan, kun tulee sellaisia aineita, joita ei ole aiemmin käsitelty missään, kuten juuri teollisuustalous.

Hmm.. edessä pääsiäinen. Pitkä viikonloppu. Tylsyys uhkaa, pitää katsoa mitä keksii viikonlopuksi.

Kirjoitettaessa soi Manowar - Hail And Kill

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus