Viikko pian takana

  • Tommi

Perjantaina tuli sähköpostitse ensimmäiset tulokset kokeista. Tietokonetekniikan kokeet, muista ei vielä mitään tietoa. Hieman pelottaa, sain kokeesta melkein täydet pisteet, ja näillä näkymin tulossa luokan ainoa viitonen kurssiarvosanaksi. Onhan se ihan hyvä juttu tietenkin, mutta pitää nyt hieman mainettaan varjella! :D Noh, pitää vain alkaa enemmän käydä baareissa, nyt onkin ollut pari viikkoa hiljaisempaa. Ensi viikon keskiviikkona taisi jotkut pulkkariehat olla Joupiskan mäessä, pitää ottaa tarkemmin selvää ja harkita pulkan ostamista!

Ensi viikolla vielä pari koetta, sitten on tämä jakso ohi. Ensi jakso vaikuttaakin kiintoisalta, ammattiaineet alkavat tosissaan.
Tämä päivä meneekin vielä nenä kiinni Teollisuustalouden kirjassa.. voiko kuivempaa lukemista olla!

Treffitkin sitten olivat. Hmm.. jäi hieman ikävä maku niistä, vaikka ihan ok menivätkin. Täytyy sanoa, että jotkut ovat hioneet sen suotuisista kuvakulmista valokuvien ottamisen taidon äärimmilleen! Nätti naama kuvissa (paljon muuta ei näkynytkään), ja tapaamisessakin se naama on ihan nätti, mutta elopainoa onkin tuplasti mitä kuvittelin.. Tulee hieman petetty olo.
Olkaa nyt ihmiset rehellisiä! Älkää antako väärää kuvaa.. mikäli se oikea kuva ei miellytä teitä itseännekään, (ette kehtaa siitä ottaa kuvaa lainkaan) tehkää asian hyväksi jotain!

Kirjoitettaessa soi My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus