Koskaan ollut näin sairas.

  • Tommi

Alkuviikosta maanantai ja tiistai olivat kirjaimellisesti helvettiä. En muista koskaan olleeni niin kipeä, kuin tuolloin.
Maanantaina oli koulussa vain pari tuntia, joten tein aamupalaksi nakkimunakkaan, ja ajattelin sillä pärjääväni koulupäivän verran. Koulu meni ihan hyvin, sen jälkeen oli vielä kesätyötä varten työhaastattelu, jonka loppuhetkillä alkoi vatsassa tuntua hieman oudolta.. Haastattelu saatiin kunnialla loppuun, ja vielä oli edessä 30 min pyöräily kotiin. Pyöräreissun loppupuolella olo alkoi olla jo melko viheliäinen, ei meinannut etenemisestä tulla mitään, kun olo alkoi melko huono olla jo. Kotiin ja vessaan kun pääsin, juhlistin tapahtumaa kunnon vetisellä ripulilla. Samaa rataa jatkui keskiviikko-aamuun asti, suolen kierto tuntui olevan kolmen - neljän tunnin luokkaa. Kuume nousi samantien 38,8 asteeseen, ja olo oli aivan tajuttoman huono. Oksentanut en kertaakaan, mutta pyntyllä tuli ravattua useamman kerran päivässä. Ihan uskomattoman huono olo koko ajan, parin päivän ajan, ei voinut muuta tehdä kuin sykkyrässä olla peiton alla ja kärsiä.
Tiistaina aamulla olo oli aavistuksen verran helpottanut, eikä kuumetta enää ollut niin paljon kuin maanantai-iltapäivällä, mutta muuten olo oli muuttumaton. Vasta keskiviikkona alkoi elämä pikkuhiljaa voittamaan, ja ruokaakin maistui enemmän kuin puolikas pussikeitto kerralla. Torstaina taas kouluun, olo oli ihan kunnossa jo, hieman epävarma vatsa enää.

Mikähän mahtoi olla.. Johtava teoriani on todella ärhäkkä nakeista johtunut ruokamyrkytys. Luultavimmin syypää oli se nakkimunakas, ja kananmunat kun tuntuivat olevan ihan kunnossa. (Aina kun raakaa kananmunaa käsittelen, rikon ne lasiin ja haistan onko outoja sivutuoksuja. Jotain oppi yläasteen kotitaloudessa). Nakitkin olivat aivan avaamattomasta pakkauksesta, jossa päiväystäkin vielä on, mutta silti niihin epäilyt kohdistuvat. Mutta lopullista syytä ei varmaan koskaan saada selville.

Tänään jo melko ok olo, vaikka vieläkin vatsa silloin tällöin hieman oudosti murahtelee. Toivottavasti tulee kuntoon viikonlopun aikana, ensi viikon tiistaina on opiskelijabileet, (joihin ajattelin mennä hetkeksi vesilinjalla), ja keskiviikkona on heti aamusta Samon järjestämä jalkapalloturnaus, johon luokkamme ilmoittautui. :)
Siellä pitäisi olla niin hyvässä kunnossa kuin se mahdollista on. Mikä ei paljoa ole. :D

Kirjoitettaessa soi Guns And Roses - You Could Be Mine

3 kommenttia

Hippi-Ronda

4.4.2008 15:10

no mahataudiltahan tuo kuulosti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tommi

4.4.2008 15:21

Enpäs tiedä..
En yleensä ole kovin altis vatsataudille, viime kerrasta on sellaiset 10 vuotta. (Viime ruokamyrkytyksestä on 4 vuotta, armeijassa). Mutta onhan se tietenkin mahdollista. Muutenkin tuo oli TODELLA ärhäkkä, ei ainakaan omalla kohdalla ole koskaan ollut vastaavaa. Tiedä sitten jos vatsataudit täällä Etelä-Pohjanmaalla ovat erilaisia kuin Turussa. :)

Toisaalta kämppis ei ainakaan vielä ole tartuntaa saanut, ja aikaa on jo sen verran mennyt että pitäisi oireita esiintyä hänellä jos niitä on tullakseen. Eli ainakaan se ei häneen tarttunut.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus