Läksyjen aiheista täysin pihalla

  • Tommi

Lauantaina vasta olo alkoi olla täysin normaali tuon alkuviikon sairastelun jäljiltä. Nyt kaikki on taas normaaleilla urilla kuitenkin.

Aika pahasti tuntuu, että putosin kärryiltä opetuksessa pariissa aineessa.. Missasin parit fysiikan tunnit (yhteensä 5 tuntia), ja nyt ei läksyjen teosta tullut yhtään mitään. Ei oikeastaan mitään tietoa mitä noilla tunneilla käytiin läpi, mutta pahaa pelkään että gaussin lakia ja sähkökenttää. Ainakin kotitehtävät siihen suuntaan viittaavat. Pitänee huomenna koulussa hieman udella muilta, mistä on kyse, kun nyt ei tänään tuosta päkertämisestä tullut yhtään mitään. Yhden tehtävän sain tehtyä, sitten tuli totaalinen stoppi tiedoilleni.

Ohjelmoinnissa sentään taisimme pysyä samassa aiheessa, perus IF lauseessa. Mutta siinäkin näemmä hommaa on..

Noh, huomenna näkee miten pitkälle olen siinä jäänyt pimentoon!

Näemmä se parin päivän poissaolo koulusta merkitsee melkoisesti.. Ja nyt tulee ensi viikolla keskiviikko ja perjantai poissaoloa taas, keskiviikkona on Samon jalkapalloturnaus, perjantaina lähtö Tutor-koulutukseen. Siihenkin piti tehdä ennakkotehtävät tänään, mutta eipä tullut vielä tehtyä. Huomenna sitten, kun muuten lyhyt koulupäivä.

Kirjoitettaessa soi Mr. Bungle - Retrovertigo

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus