Loma alkanut

  • Tommi

Itsenäisen opiskelun viikko alkanut koulussa, koko ensi viikko vapaata. Tylsistynyt olen nyt jo! Nojaa, onhan täällä tekemistä vielä pariksi päiväksi, mutta että kokonainen viikko? Hmm, pitää katsoa mitä tässä keksii. Baariin olisi erinomainen tilaisuus mennä pitkästä aikaa tällä viikolla, mutta melkein kaikki luokkakaverit ovat lähteneet kaupungista loman ajaksi. Noh, pitää tilanne vielä tarkistaa!

Sinkkuus alkaa taas vaivaamaan entistä enemmän. Kesä/syksy nyt meni kättä parannellessa, siinä ei paljon kumppanin etsimistä jaksanut miettiä, mutta nyt kun käsi alkaa taas jokseenkin kunnossa olemaan, ei tätäkään estettä enää ole. Nytkin olisi kokonainen viikko aikaa, jos vain olisi joku jonka kanssa sitä viettää. Nojaa, ehkä vuoden päästä tilanne toinen jo! Pitäkää peukkuja, tai mieluummin pistäkää suoraan viestiä tulemaan! :D

Nyt tylsistyttää kyllä sen verran täysillä, että taidan lähteä uimaan! Ensimmäistä kertaa sitten käteni murtamisen, toivottavasti kestää. Noh, se selviää vain kokeilemalla!

Kirjoitettaessa soi Skunk Anansie - Charlie Big Potato

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus