Peruutuspaikka Triangeliin

  • Tommi

Triangeli:
"Triangeli-risteily on Seinäjoen, Vaasan ja Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien (SAMO, VAMOK ja COPSA) järjestämä yhteinen syyskauden huipennus." 6.-7.11.2008
Jotenkin tuonne ilmoittautuminen jäi meidän luokalta tekemättä, ehkä sen vuoksi että kävimme Astinilla (toisella risteilyllä aloittaville tekniikan opiskelijoille). Vasta kun liput olivat loppuunmyytyjä, koin tällaisen havahtumisen, että ne menivät nyt! Tuonne oli siis koko ajan tarkoitus mennä, mutta sitä jotenkin ajatteli että ehtii ne liput huomenna käydä varaamassa tms. No, ei onnistunut, liput loppuivat, ja jäin jonoon. Aikaa kului, kaiken toivon heitin jo menemään risteilylle pääsystä. Nyt pari päivää sitten sain kuitenkin sähköpostin Samolta, yksi peruutuspaikka olisi vapautunut mullekin! Joten nyt Triangeli kutsuu! Hieman harmittaa vain, että olen ainoa meidän luokalta joka sinne on menossa, katsotaan keitä tuttuja siellä on..
Hyttikaverista ei mitään tietoa, mutta eiköhän se selviä. Samo oli alun perin sovittanut mut kolmen vaihtarin kanssa samaan hyttiin, (joista yhden olisin kyllä tuntenut), mutta nyt tekivät hieman hienosäätöä ja jouduin jonkun aivan tuntemattoman kanssa samaan hyttiin. Mutta ilmeisesti vain yhden henkilön kanssa? Mitä ihmettä. Noh, C-hytistä kuitenkin maksan, että katsoo nyt sitten laivalla millainen on majoitus!

Kirjoitettaessa soi Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus