Lost Season 3

  • Tommi

Lost Season 3 viimeinen jakso katsottu. ARRRRGGGHHH!!! Ei voi lopettaa tuollaiseen kohtaan! :D Pää hajoaa!!! :D Ei ei ei.. ei näin!

No ainakin jää odottamaan season 4.

Mjoo, eilen oli sitten sinkkubileet onnelassa. Jotenkin jäi huono maku eilisestä.. Olisi ehkä ollut parempi, että en sinne olisin mennyt, kun en ketään seuraksi saanut. Vaikka Turussa kävin paljonkin yksin baarissa, niin ei se herkkua ollut, ja jotenkin tuntuu että täällä, jossa on mukavia luokkakavereita, ja kaveripiiri alkaa jotenkin muodostumaan, yksin baariin lähteminen tuntuu äärimmäisen nololta. Ei enää tämän jälkeen. :)

Muutenkin baarissa kaikki tuntui menevän pieleen. Alkaen siitä, kun koetin tilata siideriä kymmentä vaille 01. (Silver kortilla on yhteen asti 2e siideri). Menin siihen tiskille sitten, ei edes ollut kovaa ruuhkaa. Viereen vain sattui "perus känniääliö", joka ei löytänyt mitään kukkarostaan, sohi ympäriinsä yms. Ihmettelen miten baarimikot (tai tässä tapauksessa nainen, mikä on baarimikon naispuolinen vasine?) sellaisia kestävät. Eipä kovin hyvin, siltä näyttää. Jätti tämän kaverin kaivelemaan lompakkoaan, ja siirtyi kauemmaksi, toiseen suuntaan kuin missä olin. Rauhassa siinä odottelin, mutta tämä känniääliö tosiaan huitoi suuntaan jos toiseen, joten paikka ei ollut kovin otollinen. Baaritiskin toisella puolella oli vain yksi asiakas, ja siellä oli toinen baarimikko (myös nainen), joten siirryin sinne puolelle. Kello oli viittä vaille yksi. Tällä yhdellä asiakkaalla oli sitten hieman suurempi tilaus, mutta aikaa oli runsaasti vielä ennen yhtä. No eikös siihen sitten väliin änkeä joku, ja ojentelee luottokorttiaan (ja kanta-asiakaskorttiaan, ei siis silver-korttia, vaan ilmeisesti siitä parempi) baarimikolle siihen malliin että baarimikko ottaa hänen tilauksensa ennen minua. Ja tilaus on jokin speciaali, mihin kuului kolmen eri hedelmän paloja, paria eri alkoholijuomaa ja tuoremehua. Siinähän sitä aikaa sitten kului, ja lopulta sain vuoroni vasta 01:00. Ja kanta-asiakastarjoukset olivat loppuneet jo siltä illalta. :D Ei auttanut itku markkinoilla, pyysin sitten vettä lasissa. (Huom, tarkoituksella pyysin lasissa, koska kyseinen baaritiski on pari kertaa aiemmin myynyt vettä kysyessä vesipullon kiskurihintaan). Baarimikko ei oikein osaa mitään sanoa, menee kysymään tältä toiselta baarimikolta, ja palaa mukanaan tietoa. Lasi kraanavettä maksaa euron.
Hieman potutti tässä vaiheessa baarimikon käytös, joten en tuota sitten tilannut, vaan siirryin clubipuolelle, jossa lasillinen vettä on aina ollut ilmaista. Kuten nytkin.
Tästä jäi hieman karvas maku loppuillaksi.

Vali vali, seli seli. :D Pääsinpähän avautumaan! Hehe, no ihan mukavaahan siellä loppujen lopuksi oli, ei siinä mitään, tanssilattialla taas heiluin normaaliin tapaan. :) Tuntui vain, että jotenkin oli erilaista porukkaa eilen liikenteessä, hieman eri asenteella. Jotenkin en sopinut joukkoon. Loppuvalituksena: 80-luvun DJ pitäisi erottaa... tuntui että hänen valintansa olivat totaalisen epäonnistuneita eilen. Tavallista enemmän "lattiantyhjentäjä" kappaleita, ja lopksi ei edes soittanut hitaita! Sinkkubileet ilman hitaita! :D (Tai mistähän minä tiedän, jos vaikka kuuluu asiaan, ensimmäiset sinkkubileet joissa olen ollut).

Kuitenkin.. eilinen oli sinänsä hyvä päivä, että sain avattua edes jonkinlaisen keskustelun useamman eri henkilön kanssa, kuin aiemmin. :) Aina sitä jotain oppii! (Siis tämä on oikeasti pulma minulle, olen kovin huono lähestymään ketään baarissa.) Noh, eipä siellä kuitenkaan mitään tapahtunut, hiljaista oli. Mutta tuli kuitenkin kovasti kaipaamaani harjoitusta lähestymisessä!

Oikeastaan loppujen lopuksi jäi vain surullinen fiilis eilisestä. Sinkkubileet, sinkkuna sinne, ja sinkkuna kotiin.. onko tämä tässä? Ehkä koulukaverit olivat oikeassa, ehkä eilinen oli vain yksi suuri lihatiski, enkä osaa tarpeeksi röyhkeästi toista lihapalana ottaa, enkä ollut tarpeeksi houkuttelevan näköinen lihanpala itse. :)
Surulliseksi sitä tuli oikeastaan siitä, kun näki sitä parinmuodostusta muuten. Mies ja nainen vierekkäin, koskettelemassa, flirttailemassa täysillä, silmistään kiinni. Itsekin kaipaan vierelleni jonkun, jonka kanssa tuota harrastaa, mieluiten pitempäänkin. :)
Toisella tavalla sitä tuli surulliseksi tanssilattialla. Itse sitä tanssii miten kuten (voisin sanoa, että en ole huono tanssija, ainakin yritystä löytyy, vaikka taitoa ei olekaan ;) ), katselen yhtä tiettyä tyttöä, koetan pienillä signaaleilla herättää hänen mielenkiintonsa, mutta ei onnistu, joten jätän hänet rauhaan. Sitten hetken päästä näen, miten tätä samaa tyttöä lähestyy joku toinen mies, rohkeasti tulee vain seläntaakse tanssimaan, ja asettaa kädet tytön lantiolle ja alkaa tanssimaan, ja tyttö vastaa tanssiin (käytännössä lainkaan miestä näkemättä). Siinä tulee sellainen TÄH-fiilis, että onko tämä nyt varmasti se ainoa tapa, jolla saa naisen huomion. :)

Oivoi, on se parinmuodostus vaikeaa! Nyt meni melkoiseksi valittamiseksi tämä merkintä, ei voi mitään. Jäi sellainen fiilis eilisestä. Luottavaisena kuitenkin katson tulevaisuuteen, eiköhän se tyttöystävä tästä jossain vaiheessa löydy! Reilun kuukauden täällä Seinäjoella nyt olen asunut, eihän se ole aika eikä mikään!
Mutta kyllä sitä pikkuhiljaa voisi tyttöystävän löytää, en pistäisi ollenkaan pahitteeksi. :)

Aamulla alkoi taas yhdeksältä koulu, ei mitään uutta siinä. Siihen mennessä oli hyvin jo ehtinyt selviämään, eikä krapulaa ollut kun ei juuri mitään ottanutkaan. Hieman väsynyt sitä oli, mutta sitä vartenhan otin edellisenä päivänä ne parin tunnin torkut koulusta päästyä, ja kouluun mukaan termospullollinen teetä. Koulun jälkeen taas parin tunnin torkut.
Siinähän se!

Kirjoitettaessa soi Eagles - Hotel California

4 kommenttia

avatar

14.2.2008 23:17

Nelonen näyttää Lostin neloskauden joskus ensi kuun lopulta lähtien, näin ainakin kuulin huhua. Itsehän en jaksanut tietenkään odottaa hetkeäkään, vaan huomen illalla on taas tuore jakso odottamassa koneella, kun pääsen töistä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tommi

14.2.2008 23:25

Koneelta itsekin olen sitä katsonut, mutta hieman jälkijättöisesti telkkariin verrattuna. :) Onkos se season 4 jo kokonaan valmis? Kun katsoin tv.com:ssa on vain yhdeksälle jaksolle episodi guide. Ehkä odotan että koko season valmistuu, sitten vasta alan katsomaan. Pitää nyt katsoa, seuraavaksi vuorossa Battlestar Galactika season 3 kuitenkin koneella. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

avatar

14.2.2008 23:44

Neloskaudesta tulee ensi yönä kolmas jakso.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus