Postissa käynnin ihanuuksia.

  • Tommi

Eilen oli postilaatikkoon tipahtanut saapumisilmoitus paketista, kuten eilisen merkinnässä mainitsinkin. Otin aamulla lapun mukaan, ja koulun jälkeen poljin (-3 astetta) pääpostiin hakemaan pakettiani. Ensimmäinen vastoinkäyminen tuli heti pääpostissa, jossa minulle ystävällisesti kerrottiin että paketti ei suinkaan ole täällä, vaan jossain S-marketin yhteydessä olevassa postissa. Eipä siinä mitään, oma moka, en ollut tarkistanut mistä paketin voi noutaa. En edes tiennyt että minua lähempänä olisi postin toimipistettä ollutkaan. Enkä tiedä vieläkään.
Tämä postin toimipiste oli sitten jossain jumalan selän takana, ainakin siltä se tuntui kun sinne pyöräili. Puolen kaupungin halki ensiksi rautatieasemalta Citymarkettiin, ja sieltä äkkikäännös vasemmalle. "Siellä se sitten tulee eteen" olivat ainoat ohjeet, jotka olin saanut. Valo alkoi pikkuhiljaa häipymään, ja pimeys saapui. Sentään lunta oli maassa jo, ei aivan säkkipimeää ollut. Siltikin, kun Citymarket jäi selän taakse, ja edessä avautui piiiitkä suora valotonta 4-kaistaista tietä, joka jatkui horisonttiin, alkoi epätoivo iskemään.. Siis missä ihmeessä se S-market on? Olenko oikealla tiellä? Kaulaliinaakaan ei mukana ole, tässähän tulee kylmä! Pitkän suoran jälkeen mäen päällä alkoi tilanne saamaan jo koomisia piirteitä, kun vieläkään ei näkynyt mitään. En kuitenkaan matkalla jäätynyt kuoliaaksi, kauppa löytyi melko pian parin puun takaa. Vieläkään en kyllä ole varma kumpi posti on minua lähempänä, pääposti vaiko tämä.. ainakin pääpostissa mieluummin kävisin, se kun on lähempänä jos on koulupäivä. Noh, ei voi mitään.

Postiin saavuin siis. Kello oli jotain 16:30. Astelin saapumisilmoituksen kanssa tiskille, jossa ei sentään jonoa ollut. Ojensin lapun virkailijalle, joka katsoi siitä viivakoodin. Aikansa hyllyä selailtuaan, ilmoitti että kyseistä pakettia ei ole hyllyssä, mutta että hän löysi toisen minulle osoitetun paketin. (Ajattelin että ilmeisesti kumpikin ebayn ostoksistani oli nyt saapunut, mutta toinen oli saapunut vasta tänään eikä siitä vielä ollut tullut saapumisilmoitusta.) Koska minulla ei tähän pakettiin ollut mitään saapumisilmoitusta, hän ei heti meinannut pakettia minulle luovuttaa, koska en osannut varmaksi sanoa keneltä paketti oli. Luovutti kuitenkin lopulta, kun oli ajokorttini tarkistanut. Pakettia tunnustelemalla päättelin että sen sisällä on kirjatilaukseni. Ja sitten alkoi operaatio kadonneen paketin etsintä! TI-89 laskimeni oli jossain kadoksissa! (Tosin en missään vaiheessa maininnut mitä tämä paketti sisältää, ei ollut tarvetta.) Kävin välissä kaupassakin, ja jätin hänet etsimään. Ei tulosta. Puolisen tuntia siinä sitten norkoilin, ja odottelin rauhassa kun virkailija kävi jokaisen kolon lävitse, ja etsi pakettia, soitteli puheluita ja koetti tavoittaa ihmisiä. Ei tulosta. Jossain vaiheessa siihen ilmestyi toinenkin virkailija, hänkin auttoi etsinnöissä.
Aikani tätä katselin, ja harmittelin että minulla ei ollut MP3 soitintani mukana. Lopulta en enää jaksanut, ja päätin avata tuon jo saamani paketin ja vaikka aloittaa toisen kirjan lukemista. Otin siis tämän paketin käsiini, ja revin siitä pakkaukset pois. Tässä vaiheessa tämä uusi virkailija tulee, ja katsoo tuota avaamaani pakkausta, ja homma alkaa selviämään.. Paketissa oli kaksi erillistä viivakoodia, tämä ensimmäinen virkailija oli lukenut vain toisen (väärän)! Olin sittenkin jo saanut tuon saapumisilmoituksen mukaisen paketin! Vaikka vielä nimenomaan olin pariin otteeseen kysynyt tältä virkailijalta, että onko nyt varma että tämä paketti ei ole tuo saapumisilmoituksen paketti. :D No sehän oli sittenkin se.
Sain sitten paketin teetä, (tarjosi ensin kahvia, mutta sitä en juo), kun olin kiltisti ja kärsivällisesti odotellut ylimääräiset puoli tuntia. :)
Ihan hyvä palvelu, plussaa siitä!

Laskin ei siis vielä saapunut, mutta se saapuu sitten kun saapuu. Kirjat saapuivat Ebaysta, ja ovat ihan mainostetussa kunnossa. Toimivat osto ainakin niiden osalta.

Lisää positiivisia uutisia, eilinen yskäkin on jo melkein kokonaan hävinnyt.

Kirjoitettaessa soi Eirikur Hauksson - Valentine Lost (Iceland Eurovision 2007)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus