Yskä vaivaa

  • Tommi

Parisen viikkoa nyt tätä blogia olen kirjoittanut, on ihan mukavaa puuhaa. :) Vielä en oikein ole täysin tottunut, että tätä joku oikein lukeekin, harkinnut olen jo pariin kertaan josko siirtyisin jollekin muulle sivustolle, jossa ei olisi pelkoa että tätä blogia voitaisiin minuun niin helposti yhdistää. Mutta mitäpä suotta. :D Nythän tuo tunnistamiseni on melko helppoa, valokuvani on melko hyvin esillä profiilissani, samoin nimeni ja paikkakuntani. Jopa ohjeet miten saa tekstaria pistettyä. (Eipä ole kukaan onneksi sitä vielä käyttänyt.)
Luokkakaveri oli käynyt ainakin yhden blogimerkintäni lukemassa, kun oli Googlessa etsinyt hakusanalla TI-89, niin oli tuo merkintäni aiheesta sitä kautta löytynyt. :)

TI-89 laskimesta puheenollen, tänään tuli postitse lappu että on paketti noudettavissa postista. Jännittää! Luultavasti tuo ei ole vielä se laskin, vaan pari kirjaa jotka samalla kerralla huusin Ebaysta, mutta eihän sitä koskaan tiedä! Jos huomenna koulun jälkeen kävisi paketin noutamassa.

Tänään kävin kirjaostoksilla, vihdoin ja viimein sain fysiikan kirjani! Suomalaisesta ne olitiin jo pari viikkoa sitten tilattu, mutta kaikkia ei silloin saapunut. Kämppiksen kirjan kanssa nyt olen pärjännyt, mutta nyt on oma. Tosin, ehtisin tällä välillä jo kaatamaan kirjan päälle kunnon annoksen teetä, pitää huomenna sopia miten voin sen hänelle korvata. (Viime viikon keskiviikkona, lukukaudenaloitusbileiden jälkeen oli heti kahdeksalta koulua, ajattelin selviäväni päivästä paremmin ottamalla termospullollisen teetä mukaani. Aamulla se ainakin virkisti päivääni, kun pääsin sadattelemaan sitä, se kun oli repussa vuotanut ihan reippaasti kaikkien kirjojen ja papereiden päälle...)

Noh, mitäpä tässä muuta. Katselin juuri pari jaksoa Lostia, kolmosseasonin jaksot 18 ja 19. Mielenkiintoisia paljastuksia. :) (Tosin olin jo jotain tuollaista kautta rantain lukenut täältä jostain Cityn nikseistä, kun joku neropatti oli mennyt spoilaamaan.)

Sitten päivittelin hieman profiiliani, Match-profiilini tein aivan alusta alkaen uudestaan, näemmä olivat vastaukseni hieman muuttuneet! Mielenkiintoista. :) Kaipa sitä jonkin sortin kehitystä on luonteessa tapahtunut viimeisen vuoden aikana. Parempaan vai huonompaan suuntaan, mene ja tiedä.. Sanoisin että pitkällä tähtäimellä ainakin parempaan.
Jos tässä joku päivä tuohon profiiliin jaksaisi paneutua paremmin.. kovin on lyhyt nyt. Noh, ehkä sitten jossain vaiheessa.. Katsotaan kuukauden tai parin päästä, kun alkaa olla ajankohtaista tuon seuran etsiminen vakavemminkin.. Toki, jos nytkin tapaisin mukavan paikallisen tytön, niin en lainkaan pistäisi pahitteeksi vaikka siitä jotain vakavempaakin tulisi. Mutta en vielä ole tehnyt tästä löytämisestä elämäni prioriteettia numero yksi, sitä se oli jo Turussa reilut 25 vuotta, vailla suurempaa menestystä. (Ennen viime vuotta, ja silloinkin vasta kun olin luopunut tuosta idealismistani, että "seuraava tyttö jonka kanssa menen treffeille on THE ONE").
Ja nythän olen opiskelija, kai sitä pitää opiskelijaelämästä edes hieman nauttia! (Yeah, right, eipä ole näkynyt kovin pitkää jonoa kämpän oven takana vielä..) :D

Yskän olen tässä kehittänyt.. toivottavasti menee pois. Ei mitenkään paha vielä, eikä muita oireita, mutta pahaa pelkään nuhan olevan tulossa.

Noh, hyvää yötä!

Kirjoitettaessa soi Black - Wonderful Life

2 kommenttia

Tommi

22.1.2008 20:28

Ei sitä niinkään mistään absoluuttisesta kalenterista katsota, vaan pikemminkin suhteellisesta kalenterista. :) Sinänsä mikä tahansa vuodenaika on hyvää aikaa. (Tai ehkä kevät/kesä voisi olla parasta). Mutta, tällä kertaa katsonkin tilannetta kalenterista, joka lähti käyntiin vasta 2-3 viikkoa sitten, kun muutin uudelle paikkakunnalle, ja aloitin opiskelijaelämän seitsemän vuoden tauon jälkeen. Tai eihän mulla tuolloin 7 vuotta sitten vielä ollut puhettakaan mistään opiskelijaelämästä..
Nyt tuntuu, että hetken haluaisin olla täysin vapaa, hieman katsella ympärilleni, ja käydä opiskelijabileissä ilman rajoituksia. :D
(Bileitä saisi olla enemmänkin, täällä ei ole ollut oikein mitään sitten lukuvuodenaloitusbileiden, ja siitähän on jo viikko!) :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus