Samon jalkapalloturnaus

  • Tommi

Mukavaa oli! Neljä peliä pelattiin, 20 minuuttia kerralla. Yksi voitettiin, muuten tuli kunnolla turpaan. :D Mukavaa puuhaa vaihteeksi, mutta harjoituksesta olisi hyötyä ollut. Käytännössä koko luokka oli joukkueessa, + 1 puupuolen kaveri. Vaihtomiehiä ei ollut lainkaan, alkoi veto loppumaan liian aikaisin. Siirryin sitten maaliinkin jossain vaiheessa, ja siellä oli menestys vaihtelevaa. Erittäin paha joukkue tuo viimeinen, jota vastaan pelasimme, kakkosdivisioonassa pelaavia kavereita siellä. Pallo vain tuli niin nopeasti, ei yksinketaisesti ehtinyt liikuttaa jalkaa tielle, vaikka sen näkeekin, silmillä näkeekin, mistä se pallo tulee. Eli ensimmäisessä pelissä, jossa olin maalissa, tuli pari hienoa torjuntaa, (muistona rikkinäinen olkapää, kyynärpää ja molemmat polvet), mutta toisessa pelissä, tätä erittäin kovatasoista joukkuetta vastaan, nämä torjunnat jäivät läpipäästettyjen maalien varjoon. :)

Eilen oli Samon opiskelijabileet sitten, huonosti järjestetty kun seuraavana päivänä pitäisi jalkapalloa pelata. Kävin sitten tunniksi pariksi siellä kääntämässä, puoliltaöin kotiin kuitenkin. Mutta sainpa taas haalarimerkin!

Mutta jos tänään sitten lähtisi illalla ulos, huomenna kun kouluun vasta 14:00. :) Mutta sitä ennen on vielä siivousta ja ruuanlaittoa ja hieman läksyjä..

Kirjoitettaessa soi System of a Down - Lonely Day

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus