Työviikko alussa

  • Tommi

Perjantaina oli viimeinen koulupäivä. Seuraavan kerran sitten syksyllä, toistaiseksi ihan OK mennyt. Oltiin koulukaverien kanssa sitten illalla peliä katsomassa ja sieltä Karmaan. Saattaa olla, että joitakin näistä kavereista en enää koskaan näe, jos ovat koulua vaihtamassa, hakeneet ainakin. Noh, katsoo millä miehityksellä jatketaan syksyllä!

Tänään oli heti ensimmäinen kesätyöpäivä. Saas nähdä miten tämä tästä lähtee käyntiin, hieman tylsää oli ensimmäinen päivä, ei juurikaan tekemistä. Noh, katsotaan.

Hieman ...bleh.. olo. Tuntuu että mistään ei oikein tule mitään, ei ole toivoa. Kovasti olen antanut itseni toivoa, että olisin jotain löytänyt, mistä saattaisi jotain vakavempaa tulla, mutta nyt alkaa epävarmuus iskemään. Kuukauden verran ollaan tunnettu nyt, eikä oikein mitään tapahdu. Näkemiset ovat melko harvassa ja epäsäännöllisiä, huomattavasti harvemmassa ja lyhyempiä kuin toivoisin. (Osasyynä viime aikoina tosin vappu ja äitienpäivä). Joka tapauksessa nyt tuntuu siltä, että tässäkö tämä? Kyllä jotain muuta, enemmän, toivoin. Pitää koettaa asioista jutella kunhan taas nähdään.. Vielä en toivoa heitä!

Heittäydyn nyt aivan synkkyyden valtaan, niin surkeaa katseltavaa oli Suomi - Kanada jääkiekko! 4-1 Kanada johtaa kahden ensimmäisen erän jälkeen, eipä taida olla järkeä jatkaa katsomista. Aamulla kuitenkin taas herätys kuudelta, parempi mennä nukkumaan vain. Vaikka tunnin päiväunet otitkin, juuri siksi että tätä peliä jaksaisin katsoa. :)

Kirjoitettaessa soi Hiljaisuus

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus