Kävellen liikenteessä

  • Tommi

Pöh, eivät kurjat olleetkaan vielä huoltaneet polkupyörääni! Maanantaina siis vein pyörän käyttöönottohuoltoon, nyt kun se noin 100km sillä on ajettu. Lupasivat pyörän nyt keskiviikoksi, mutta eipäs ollutkaan valmiina! Nyt tässä pari päivää kävellen olen liikenteessä ollut, ja näemmä vielä huomennakin. Eipä muuten, aamulla vain pitää pahasti ajoissa lähteä liikenteeseen, että ehtii kouluun ajoissa kävellen.

Maanantaina sitä pyörää sitten alkaa todenteolla tarvitsemaan, kun kesätyöt alkavat. Matkaa sinne on reilusti, veikkaan kymmentä kilsaa. :( Tarkka etäisyys selvinnee maanantaina. Sitä ennen pitäisi asentaa pyörään nopeusmittari, ostettuna ollut jo kuukauden verran, mutta jos nyt saisi kiinnikin jo!

Tänään oli taas yhdet kokeet, enää kolmet kokeet jäljellä. Melkoisen kiireistä aikaa nämä pari viime viikkoa! Noh, pian on koulu ohi tältä keväältä. Melkein haikea olo tulee! Perjantaina olisi viimeinen koulupäivä, ja luultavasti porukka on lähdössä ulos juhlistamaan. Pitänee itsekin lähteä! :)

Eilen tein kunnon kirjalöydön SPR-kirppikseltä.. E.T. Muukalainen avaruudesta -Melissa Mathisonin filmikäsikirjoituksen mukaan William Kotzwinkle. Joskus vuosi sitten oikein urakalla etsin kyseistä kirjaa, olen sen joskus ammoisina aikoina ylä-asteella lukenut, kirjastosta lainannut. Nykyään koko kirja on kadonnut maan alle, sitä ei mistään löydy. Ei ole kirjakaupoissa, ei kirjastoissa. Mutta nyt löytyi 60 sentin hintaan. :) Hieman nuhruuntunut kansi siinä tosin, mutta hintansa arvoinen!

Kirjoitettaessa soi Eurythmics - I Saved the World Today

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus