Ulos vai ei?

  • Tommi

Pöh... Soittelin juuri koulukavereille, hieman tiedustelin olisivatko lähdössä ulos tänään.
1 oli töissä, 1 säästeli rahojaan vuokraan ja 1 oli häissä. Pahasti näyttää siltä, että mikäli tänään ulos lähden, niin yksin sinne joudun. :/ Olisi siellä vielä nimiä puhelimessa, mutta toiveet tuntuvat kariutuneen. Olin toivonut, että hieman enemmänkin olisi porukkaa kasassa, luokkakavereita kun ei ole juurikaan näkynyt sitten koulujen lopun.

Taidan nyt joka tapauksessa ulos lähteä illalla, yksin sitten. Ilo irti tästäkin sitten, suuntana K-25 paikka! Tuonne eivät luokkakaverit kuitenkaan pääsisi sisään, joten nyt onkin sitten hyvä tilaisuus paikkaan tutustua. Viime viikonloppuna siellä kävin jo kääntymässä, olin kuullut että jossain tuollainen paikka on, ja portsari kertoi minun löytäneen oikean paikan. Sisälle siis menin, maksoin 5€ sisälle, 1,5€ narikkaa, ja siiderin tilasin. Sitten katselin ympärilleni, ja tajusin että juhlijoista oli yli puolet valkolakkeja. Portsarin pakeille palasin, ja portsari myönsi, että oli unohtanut mainita, että juuri sinä päivänä, ja vain sinä päivänä, ikäraja oli K-18, ja paikka oli "virallinen valmistujaisbilepaikka". Sain sisäänpääsylipun hinnan takaisin, kun lähdin paikalta pikaisesti, ja siirryin Onnelaan. Joka tapauksessa, josko tänään paikassa todellakin olisi K-25 ikäraja! Katsoo sitten, millainen tunnelma siellä on, onko paikka mistään kotoisin.

Kirjoitettaessa soi Tom Waits - I Hope I Don't Fall in Love With You

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus