Viikonloppu

  • Tommi

Jees, viikonloppu!
Eikä ole töitäkään, kuten viime viikonloppuna oli. (Tai olisi niitä nytkin, jos vain jaksaisi mennä tekemään.) Jos kuitenkin tämän viikonlopun ottaisi aivan rennosti ja viihteellä, maksaisi univelkoja. Viimeiset pari päivää olivat melkoisen väsyneitä töissä, pari ylimääräistä taukoa kun tuli, niin hyvin sitä ehti minuutiksi pariksi torkahtaa, minuutissa parissa.

Kesätöissä siis on kiirettä ollut, ja tulee olemaankin vielä usean viikon ajan. Pitkää päivää siellä teen, ja viikonloppuisinkin mahdollisesti.

Eipä mitään ihmeellistä. Kovin on hiljaista kaikilla rintamilla. Pitää harkita, josko tänään soittelisi luokkakavereille, olisivatko lähdössä ulos. Mutta jotenkin olisi enemmänkin sellainen akkujen täyttämisviikonloppufiilis, että ei tekisi mitään. Katsoo nyt. Ensii viikonloppuna on Provinssirock, vieläkään en lippua ole ostanut, ja nyt ei siellä sivustoilla onnistu Sampopankin tunnuksien käyttö.. Pitänee ehkä käydä toimistolla, jos samalla ostaisi T-paidan! Säästäisi myös postikulujen verran. :) Mutta provinssiin olen kyllä menossa, kaipa sen kolmen päivän lipun voisi kustantaa!!!

Teltalla, vaiko ilman? Kas tässä pulma. Pyörällä festarialueelle kyllä pääsee luultavasti hyvin, matkaa on reilut 4km. Mutta toisaalta, voisi kuvitella että jos teltalla on liikenteessä, voisi jotain säpinää löytää helpommin. :) Mutta, mene ja tiedä. Koskaan aikaisemmin en missään festarissa ole ollut, luultavasti liikaa toiveita elättelen. Katsoo nyt miten festarit menevät! Onhan se kieltämättä hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin, (toivottavasti), kyllä mieluusti sinkkuudesta jo pääsisin eroon!
Mutta jos ei onnistu, niin ainakin on hyvää musiikkia, ja muuten uusi kokemus. :) Jokunen luokkakaverikin sinne on menossa kuulemma, eipä tarvitse aivan yksin sinne mennä.

Mutta, katsoo nyt! Hieno keli ulkona, jos menisi kaupungille hieman kävelemään, uudet kengät tarvitsen! Vanhat kenkäni ovat olleet loistavia, mutta hieman aikaansa eläneet jo. Ovat 3-4 vuotta vanhat, mutta loistavassa kunnossa vielä. Reebokin jotkut lenkkarit, ostin aikoinaan Citymarketista alennuksesta. Vaelluskenkien nimellä kulkivat, hintaa oli jotain 40 euroa. Todella positiivisesti ovat yllättäneet. Täydelliset kengät metsään, kaupunkiin, lenkille. Olivat Interrailissa mukana kolmisen viikkoa, YHTÄÄN ainoaa rakkoa en jalkoihini saanut. Äärimmäisen mukavat jalassa. Mutta nyt ovat hieman nuhjuisen näköiset jo. :( Hieman niitä liimailin jo kasaan, irvistivät pahasti kärjistään. Nyt ovat taas päällisin puolin melko hyvässä kunnossa, mutta... Kaipa se on uusien kenkien paikka silti.

Kirjoitettaessa soi Natalia Barbu - Fight

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus