Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Joulutarina laman kynnyksellä  3

Rakkaat internetin katsojat,

haluan muistuttaa mahdollisia lukijoita, että jouluperinteemme eivät ehkä aina ole sitä miltä nayttävät. Miten joulu ja kärpässieni liittyvät toisiinsa, kuka on joulupukki ja mistä joulun värit tulevat? Miksi niin usein vanhoissa joulukorteissa tontut keräävät kärpässieniä tai pomppivat niiden päällä hilpeästi konsanaan? Löytyykö porojen lentotaidoille looginen selitys? Miksi joulukoristeen muistuttavat usein sientä? Ja miksi ihmeessä niitä ripustetaan puuhun?

Jos haluatte kertoa joulunpyhinä vaihtoehtoisen joulutarinan niin kertokaa tämä:
http://www.youtube.com/watch?v=JDh7W4oGxAs

http://video.google.com/videoplay?docid=825942553983229569&ei=cz1KSaTJCYn82gLuy5j1Cg&q=pharmacratic+inquisition

Rauhallista joulua :)


And now for the New World Order  2

Luin tämän jo muutama päivä sitten, mutta en uskonut silmiäni.
http://www.criticalunity.org/news/globalization/292-financial-times-and-now-for-a-world-government.html

Finacial Timesin artikkeli siitä kuinka maailmanhallitusta tarvitaan ratkaisemaan globaalit ongelmat. Syiksi tarjoillaan taas tuttuja juttuja: Ilmastonmuutos, talouskriisi ja "sota terrorismia vastaan".

Olen puhunut tiettyjen tahojen tavoitteista saada aikaan keskitetyn vallan avulla kotrolloitu maailmanhallitus ja nyt asiaa käsitellään jo valtamediassa. Kysymys: onko maailma menossa mielestäsi parempaan suuntaan? Onko EU ratkaissut ongelmat vai onko niitä mielestäsi tullut lisää? Miksi globaalit keinot eivät näytä ratkovankaan ongelmia vaan päinvastoin?

Ne, jotka aiemmin pitivät puheita maailmanhallituksesta vain salaliittoteorioina ehkä ajattelevat nyt, että tässähän halutaan meidän parasta. Meidän parasta? Välitätkö sinä kodittomista tai kerjäläisestä kadulla? Miksi eliitti välittäisi meistä; typerästä lammaslaumasta, joka ei tiedä mistään mitään. Massoja kontrolloidaan luoduilla ongelmilla, käännetään heidät toisiaan vastaan etnisten tai uskonnollisten kysymyksien avulla. Todellinen vihollinen jää piiloon.

Hups, olinpa negatiivinen. Sorge.