Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Prescott Bush  3

BBC:n dokumentti kertoo kuinka nykyisen presidentti Bushin isoisä Prescott Bush oli mukana mukana hankkeessa suuryritysten kanssa tavoitteena fasistinen vallankaappaus Yhdysvalloissa vuonna 1933. Roosevelt joko syrjäytettäisiin tai jopa murhattaisiin tarpeen mukaan.

http://www.bbc.co.uk/radio4/history/document/document.shtml

Ohjelman voi kuunnella täällä:
http://www.prisonplanet.com/articles/july2007/240707fascistcoup.htm

Ai niin, eihän salaliittoja ole. Juu ei.




Osama II  1

Hassua. Mietin yksi päivä, että pitäisi jaksaa kaivella kuvia Osamasta ja Bushista vuonna 2001 ja verrata niitä vuoden 2007 kuviin. Prisonplanet näköjään teki sen puolestani. Tässä on käytetty väitettyä uutta kuvanauhaa bin Ladenista. Jos nauha on uusi niin Osama on todellakin keksinyt lääkkeen ikääntymiselle!

http://www.prisonplanet.com/articles/july2007/160707secretformula.htm

Tässä taas esimerkki kuinka kukaan ei epäile mitään mitä valtamedia puskee ulos vaikka omat silmät ja järki näkisi valheen. No jokainen varmasti ymmärtää, että nauha bin Ladenista on vanha, mutta kysymys kuuluu miksi näitä nauhoja julkaistaan?

Iltalehden uutisointi aiheesta:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200707156355865_uu.shtml

"CNN arvioi videon noin kuukauden sisällä kuvatuksi".

Ihan varmaan niin, just joo, tottakai.


Osama  1

Osama bin Laden on myytti. Minua on pitkään huvittanut kuinka munuaisvaivoista, diabeteksestä ja erilaisista loukkaantumisista kärsivä bin Laden onnistuu pakoilemaan maailman tehokkainta tiedustelupalvelua ja sotilaskoneistoa. Voin kuvitella sieluni silmin kuinka Osama karauttaa Zorron lailla muulinsa selässä pakoon aina iskujoukkoja ja pommeja jossain Afganistanin ja Pakistanin vuoristoissa. Dialyysikonekin tulee jouhevasti mukana!

Jos jotkut todella seuraavat mitä Bush päästelee suustaan niin voimme muistaa vuoden 2001 aikoihin kuinka Bushin ykköstehtävä oli ottaa Bin Laden kiinni elävänä tai kuolleena. Paria vuotta myöhemmin hän sanoi, että häntä ei juurikaan kiinnosta missä bin Laden on eikä vaivaa päätään asialla.

http://www.whatreallyhappened.com/osama_dead.html

Enää ei bin Laden kiinnostanut, mutta nyt kun vaalit ovat tulossa kiinnostus nousee taas. Tuote oli vanhetunut vaikka "uusi" bin Laden nauha ponnahtikin ilmoille toissa päivänä.

Irakin sotakin on vain tuote Bushin ja Cheneyn valetehtaalta. Aluksi tuote myytiin meille Saddam uhalla ja joukkotuhoasepelotteella. Kun vanhalle tuotteelle halutaan uusi nimi se tapahtuu asteittain. Vanhan nimen alle kirjoitetaan pienellä uusi nimi ja vanhan nimen kokoa pienennetään vähitellen. Irakin sota ei enää ole Saddamista, ei joukkotuhoaseista vaan Irakin al Qaedasta - sitä ennen se oli tahoista, jotka järjestivät 911:n, terroristeista. Ja sittemmin tosiaan Irakin al Qaedasta. Australian puolustusministeri tosin jo antoi lausunnon missä hän kertoi Autralian olevan sodassa öljyn takia.

Tuotteen nimeä ei voi muuttaa noin nopeasti. Sen korjasti nopeasti Australian pääministeri.

Loppuun vielä uusi havainnollistava video WTC7:stä - This Is an Orange.
http://video.google.com/videoplay?docid=3898962504721899003


Mehilästen kato jatkuu eikä syystä tietoa  1

Hunajamehiläiset jatkavat katoaan.

Eräs tuttuni kertoi vihaavansa ja pelkäävänsä mehiläisiä ja sanoi, että hänen puolestaan koko mokoma laji voisi kuolla pois. Ironista, että niin on todella tapahtumassa. Hänelle asia oli kuulemma yhdentekevä sillä hän ei voi sietää edes hunajaa (tietty marinaadi kuulemma on ihan hyvää).

En moiti tuttuani sillä mehiläisten pelko voi liittyä ihmisen primitiivisiin vaistoihin. Eredyin mainitsemaan, että Einstein oli kirjoittanut: jos mehiläiset katoaisivat ihmisellä olisi 5 vuotta aikaa jäljellä. "Nyt faktoja kehiin, aivan sama mitä Einstein on sanonut". Totta, Einsteinilla oli kuulemma vaikeuksia sitoa kengännauhojaan, mutta suhteellisuusteorian keksijällä voi olla muita apuja paikkaamassa käytännön avuttomuutta.

No oli miten oli. Fakta on, että jopa yksi kolmasosaa (jopa enemmän) maailman ruuan tuotannosta vaatii kasvien pölyttämistä, jolla mehiläisillä on tärkeä rooli. Jos nämä veijarit katoavat olemme niin sanotusti urinaadissa.

http://www.rochester.edu/currents/V35/V35N11/story06.html



STT  1

Suomessa on on aktiivinen 911-toimintaryhmä, joka aika ajoin
järjestää aiheeseen liittyviä tilaisuuksia. Tässä yhden tiimoilta esiin tullut tapahtuma liittyen STT:n suorittamaan sensuuriin:

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/stt.htm

STT:n Atte Jääskeläinen osallistui muuten Bildenberg-ryhmän kokoukseen Istanbulissa. Saman ryhmän kokoukseen, jonka avauspuheessa aikoinan David Rockefeller kiitteli mediaa siitä, että se kiltisti pitänyt Bildenbergin uutispimennössä. Valtionvarainministeriön sivuilta löytyy tiedote, josta käy ilmi Suomen tämän vuoden osallistujat.

http://www.vm.fi/vm/fi/03_tiedotteet_ja_puheet/01_tiedotteet/20070530Katain/name.jsp

Kauppasivun keskustelupalstalla joku kirjoittaja esitti Bildenbergin olevan tietynlainen liikemiesten ja poliitikkojen hupitapahtuma, jossa tarinoidaan esimerkiksi kettujahtien tuloksista. Eiköhän nämä puheet voi jo jättää omaan arvoonsa.


Bensakanisteriterroristit  1

Jos joku ei ole vielä tajunnut mitä paskapuhetta Iso-Britannian autopommiaalto on niin tässä se sanotaan ihan televisiossa:
http://www.prisonplanet.com/articles/july2007/030707truthaboutterror.htm

On se vaan kumma juttu kuinka terrori-iskut ja niillä pelottelu osuu yksiin kun politiikassa tapahtuu muutoksia.

Jos hylätystä autosta löytyy bensakanisteri ja kännykkä, kannattaa varoa. Kuljettaja on varmasti al-Qaeda terroristi, ehkäpä jopa Bin Laden. Pitäkääpä parkkeerattuja autoja silmällä :)


NIST ja WTC7  1

Se on kumma kun NISTin virallinen raportti WTC7:n sortumisesta ei valmistu sitten millään. Jälleen kerran lopullista selvitystä lykätään. Silti netistä löytyy läjäpäin virallisen tarinan kannattajia, jotka tietävät, että tulipalot saivat aikaan tämän noin 50 kerroksisen rakennuksen sortumisen. NIST tosin on ottanut huomioon mahdollisuuden, että räjähdyksillä olisi osa tapahtumassa:

http://www.nist.gov/public_affairs/releases/wtc_062907.html