Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2008.

Faktaa vai fiktiota vai faktaa ja fiktiota  2

Tässä erään mielenkiintoisen keskustelun hedelmänä ajattelin miettiä mihin saatavilla olevaan tietoon ihminen voi luottaa.

Keskustelun aika ja paikka sekä osallistujat ovat sivuasioita. Voin kuitenkin mainita, että kyseessä oli akateemisesti koulutettu vs. "alemman" koulutuksen saanut henkilö. Rakastettava asetelma.

Jossain vaiheessa mainitsin, että kirjoitan blogia netissä aiheista lähetymistavalla, joka ei ole linjassa ns. yleisesti hyväksyttyjen teorioiden kanssa. Mainitsin esimerkkeinä mm. terrorisminvastaisen sodan, talouden, demokratian ja vapauden. Tässä vaiheessa keskustelu oli kääntynyt väittelyksi ja uskon, että molemmat miettivät jo keinoja toisen eliminoimiseksi ;) Mainitsin keskustelun vain siksi, että tässä vaiheessa minulle esitettiin kysymys kuinka uskallan kirjoittaa blogissa asioista, joista en voi olla varma mikä on totta. Tähän liittyi myös näkökulma, jonka mukaan tavallisten ihmisten ei tulisi murehtia em. aiheista sillä meillä on eduskunta ja valitsemamme edustajat hoitamassa asioita puolestamme.

Pointti. Miten voin tietää, että kirjoittamani on faktaa? Näin ollen miten kukaan voi kirjoittaa koskaan yhtään mitään? Ehkäpä voisin kirjoittaa televisiouutisoinnin sanasta sanaan tai kopioida HS:n tekstit. Silloin kaikki kirjoittamani olisi faktaa? Ottaa auktoriteetiksi jokin taho ja pitää sitä ehdottomana totuutena. Ja mieluummin se taho, jota 90 % ihmisistä pitää totuutena?

En voi tietää onko kirjoittamani faktaa. Kun käy läpi yhdestä aiheesta kymmenen eri lähdettä ja muodostaa niistä oman näkemyksen, voi päästä lähemmäksi totuutta. Ehkä. En aio luopua näkemyksestäni siitä, että on valtaapitäville parempi että massat pidetään tyhminä. Ja se jopa on suunnitelma. Jos Irakin sodan oikeutuksista media valehteli yli 600 kertaa valkoisen talon toimesta niin miksi meidän pitäisi uskoa mitään mitä mediassa kerrotaan. Jos hallitukset ovat myöntäneet tilaavansa tekaistuja uutisia. Jos huippuekonomistit antavat lausuntoja taloudesta, jotka menevät aina pieleen, miksi luottaa niihinkään. Kuinka monesti historian ovat kirjottaneet voittajat, joilla on aina oma versionsa tapahtuneista. Jatkuvasti ja tarpeeksi pitkään toistettu valhe, muuttuu totuudeksi.

Toisaalta moni ottaa itselleen uuden auktoriteetin hieman huomaamatta. Henkilöt kuten Jordan Maxwell, Alex Jones, Daryl Bradford Smith, Jeff Rense, David Icke ovat vain ihmisiä (joilla omat tarkoitusperänsä) tai uudet suositut dokumentit Zeitgeist, Esoteric Agenda ja Loose Change ovat nekin vain joidenkin henkilöiden näkemyksiä aiheista. Useasti nämä ovat ristiriidassa keskenään ja henkilöt tappelevat eri totuusversioiden kanssa. Moni edellä mainituista hahmoista tuntuu järkevältä tiettyyn pisteeseen asti kunnes esittelevät jonkun täysin uskomattoman teorian, joka vesittää kaiken. Tai klassinen psy-op, jossa oikeaa tietoa ja valhetta sekoitetaan taitavasti. Nämä epäilyttävästi voisivat olla: David Icke - liskoteoria, Jordan Maxwell - ufot ja alienit, Daryl Bradford Smith - siionistisalaliitto, Alex Jones - globalistit, NWO.

En väitä että kirjoittamani on totta, olkoon vaikka puutaheinää. Jos itse saan jotain suositella niin olkoon se aivojen käyttö ja uteliaisuuden herättely. Ensimmäinen askel on television heittäminen kuuseen sieltä olohuoneesta. Elämässä on muutakin kuin BB. Täyttäkää työpaikkaruokalanne pöydät joskus toisesta päästä. Huomaatte, että jo sekin vituttaa joitakin. Mutta alku se on sekin.

"On helppoa olla samaa mieltä
on helppoa olla mieletön
vaan enemmän löytää kun poikkeaa tieltä
ja oikaisee läpi metsikön

Miten ajattelen jos en ajattele toisin
mihin häkkiin lensinkään
miten ajattelen jos en ajattele toisin
ajattelenko ensinkään

On helppoa mennä joukon mukaan
on helppoa mennä minne vaan
vaan kysyä sopii oppiiko kukaan
siellä ajattelemaan"

J. Leskinen

PS. Eric Hufschmid on jälleen yksi mielenkiintoinen hahmo. Hän naureskelee Alex Jonesille, kuten Daryl Smith.

http://www.erichufschmid.net/TFC/Canada-Free-Press.html#Update23-9-08



Daryl Bradford Smith  1

http://www.iamthewitness.com/

Olen kuunnellut Smithin audiofaileja jo viime vuoden syksystä ja kaikki mitä mies on puhunut talouden mullistuksesta on osunut kuin lapio takaraivoon. En jaa kaikkia hänen näkemyksiään, mutta talouden tilan analyysit ovat olleet todella arvokkaita. Kuunnelkaapa kaksi viimeisintä audiopätkää niin tiedätte mitä voi olla tulossa ja miksi kultaa kannattaa ehkä ostaa.

Kullan ralli on jatkunut eilisestä tähän päivään asti sillä sijoittajien ja tuulitakkienkin usko pankkeihin on koetuksella. Tavexin ovi on tänään käynyt tiuhaan kun suomalaisetkin ovat hakeneet rahoillaan kiinteää omaisuutta.


Kuka ostikaan Lehmanin rippeet  1

Kun luin, että Barclays ostin Lehman Brothersin rippeet, heräsi kiinnostus kuka omistaa Barclaysin. Sen suurin osakeomistaja on Lazard, jonka johdossa on toiminut (toimii?) muuan Rothschild.

Jos Rothschild on tuntematon nimi kannattaa googlettaa tämän pankkisuvun historia ja vaikutus maailman sodissa ja taloudellisissa mullistuksissa. Voimme edelleen päätellä, että Rothschildit ovat tukevasti mukana mittavissa omaisuuksien siirto-operaatioissa. Esimerkkinä historiasta mainittakoon Rothschildien keinottelu Lontoon pörssissä, jossa ensin he myivät paniikkia lietsoakseen kaikki osakkeet uskotellaakseen Napoleonin voittaneen Waterloon ja kun seurauksena muutkin myivät, Rothschildit ostivat lähes kaiken takaisin pilkkahintaan.

http://www.vyzygoth.com/Roth.pdf
http://www.scoreboard-canada.com/articles-reuters.htm

AIG:n omistus taas siirtyi valtiolle, mutta miten? Keskuspankki hoiti rahoituksen, mutta uutinen ei kerro miten yhtiö siirtyy todellisesti valtiolle. Keskuspankki kun sattuu olemaan yksityisten tahojen omistama instituutio. Jos joku osaa kertoa niin olisin kiitollinen.

http://www.save-a-patriot.org/files/view/whofed.html

http://www.arvopaperi.fi/uutisarkisto/article131419.ece?s=u&wtm=ap-17092008



Merril: USAn finanssijärjestelmä mäsänä  1

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2008/09/14257&sort=false

Olemme todistaneet kuinka maailman kapitalistisin järjestelmä paljasti sosialistisen luonteensa. Osakkaat menettivät rahansa, näin pitääkin käydä kun konkurssi uhkaa. Nyt veronmaksajille osuu iso lasku. Toki kyseessä on kaksi puolivaltiollista yritystä, mutta lähikuukaudet näyttävät joudutaanko pelastamaan kaatuvia pankkeja.

Aavistelin näiden kahden jättiläisen Maen ja Macin kaaduttua pahoja ongelmia, nyt valtio pelasti mitä pelastettavissa on. Ongelmat silti eivät ole kadonneet mihinkään.