Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Dick, Dick, Dick...  2

Dick Cheney on melkoinen velikulta ja mies näyttääkin melko sadistiselta karaktääriltä (kirjoittajan huomio). Hänen osuuttaan 11. syyskuuta on puntaroitu ahkerasti salaliittoteoreetikoiden keskuudessa, eikä ihan syyttä. Seuraavassa hyvin tiivistettynä miksi on jälleen kerran syytä miettiä mitä tapahtui kyseisenä päivänä.

http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/270307_b_Cheney.htm

Huomatkaa, että Minetan lausunto poistettiin virallisen raportin videoarkistosta. Heti kun jokin asia ei sovi yksiin "virallisen totuuden" kanssa niin se jätetään huomioimatta ja pyyhitään pois - kuten kymmenet silminäkijähavainnot WTC-tornien räjähdyksistä.


Khalid Sheikh Mohammed  1

Piti kirjoittaa tästä jo eilen. Khalid tunnusti muutaman vankeuden ja puolen vuoden Guantanamossa vietetyn kauden jälkeen ainakin kolme terroristi-iskua. Plus ne 31 muuta, jotka toteutuivat tai eivät toteutuneet. Ja olihan hän vielä sen kenkäpommimiehen frendejäkin. Hän oli niiden lisäksi 911-iskujen pääarkkitehti. Hän kirjoitti tunnustukseensa, että hän teki se ilman minkäälaista painostusta. CIA-lähteet tosin totesivat taannoin, että Khalid kesti 2, 5 minuuttia Waterboarding-tyyppistä kuulustelumetodia ennen kuin alkoi puhumaan.

Ihmettelen millainen arvo voi tällaisella tunnustuksella olla, joka tehdään piilossa kaikelta maailmalta ja lain käden ulottumattomissa.

Khalid muuten murhasi Lincolnin ja JFK:n sekä upotti Titanicin. Hän on myös joulupukki.

On sanottu, että 911-iskut olivat niin monimutkainen tapahtuma ettei oma hallitus (tai USAn hallituksen jotkut elementit) voinut olla iskujen takana. Miten tämä Khalid Afganistanin luolista käsin on voinut olla vuoden 2001 tapahtumien suunnittelija A - O:hon ja tässä sivujobeina vielä toteuttaa ja olla mukana kymmenissä muissa terroristi-iskuissa? On se vaan ihme kaveri.

Kuulustelutekniikoista lisää täältä:

http://www.slate.com/id/2119122/sidebar/2119631/



Debunkkausta  1

Pari niin mielenkintoista videota on ilmestynyt nettiin, jotka molemmat ansaitsevat huomiota. Eli mitä nöyremmin pyydän jokaista, joka lukee tämän blogimerkinnän katsomaan alla olevat clipit.

Ensimmäinen on fyysikko Steven Jonesin ja UL Laboratoriesin entisen työntekijän Kevin Ryanin haastattelu, jossa selitetään helposti ymmärrettävällä tavalla miksi WTC1 ja WTC2 -tornien romahdus on lähes mahdoton jatkumo tulipalosta ja lentokoneen iskeytymästä.

http://www.dailymotion.com/video/x1cvkz_911-truth-nist-report-debunked

Toinen on dokumentti, joka hiljattain esitettiin Iso-Britanniassa, joka selitää hiilidioksidin (CO2) yhteyden ilmaston lämpenemiseen. Yhteys dokumentin mukaan on todella olemassa, mutta päinvastoin kuin yleisesti esitetään. Lämpötilan nousu ei ole seurausta hiilidioksidin noususta vaan vice versa: Hiilidioksidin nousu tapahtuu lämpötilan nousun jälkeen ja vähenee lämpötilan laskiessa. Meret ovat surin hiilidioksidin luovuttaja ja sitoja. Kun lämpötila nousee meret sitomisen sijaan päästävät enemmän hiilidioksidia ilmakehään.

http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/100307Swindle.htm

Täytyy itse myöhemmin tehdä vähän riisöörtsiä aiheesta, mutta tänään taitaa pokeri ottaa voiton!

Mukavat sunnuntai-iltapäivän jatkot! =)

PS. Uteliaisuus vei voiton ja kolmen minuutin etsinnällä löysin allaolevan värikaavion lämpötiloista ja co2:sta. Jos osaan tulkita sitä oikein niin alempi käyrä eli CO2 seuraa lämpötilaa eikä päinvastoin. Uskomatonta. Miksi en ole aiemmin tiennyt tätä? Jos jonkun mielestä oma tulkintani kaaviosta on pielessä niin korjatkaa minua yksinkertaista. Kasapäin löytyy myös taulukoita, jotka tukevat toista kantaa, joten mene ja tiedä mikä on totuus...olisinpa Erkki Nysten. Vaan tokkopa Erkkikään tietää.

http://www.warwickhughes.com/geol/img_LG31.htm


Palomestari vastaa  2

Ihan piruuttani laitoin Helsingin pelastuslaitokselle kysymyksen linkin takana olevasta kuvasta palavasta WTC7-rakennuksesta:
http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/050307firesstaged.htm

Itseasiassa en lähettänyt heille linkkiä vaan ainoastaan kuvan enkä kertonut mikä rakennus kuvassa on. Kysyin ainoastaan näin:
"Hei!

Haluaisin mielipiteen liitteenä olevasta kuvasta. Mitä kuvasta pystyy päättelemään kun tuli näyttää olevan levinnyt
epämääräisesti eri kerroksiin ja väliin jää alueita, jotka eivät lainkaan ole syttyneet? Onko tämä tyypillistä? Vai voiko kyse olla tahalleen sytytetystä tulipalosta?"

Kysyin tätä siksi, että palolaitos palopaikalle saapuessa ottaa valokuvia kohteesta, jotta jälkeenpäin voidaan päätellä mistä tulipalo on mahdollisesti alkanut. Kuvia käytetään myös rikostutkinnan apuna.

Ystävällinen vastaus tulikin seuraavana päivänä (poistin nimet viestistä):
"Hei!

Alla omat ajatukseni lähettämästäsi kuvasta sekä palomestari X:n kommentit kuvan palosta. Lähdeaineisto ei anna mahdollisuutta kuin arvuutella tapahtunutta.

Mukavaa kevään odotusta!

(palomestarin vastaus)
MOI
Tietämättä tarkemmin rakennuksen rakenteista ja osastoinnin kunnosta ja mitä talon vastapuolella tapahtuu. Lienee selvää, että palo on useasta kohdasta sytytetty, jos rakennuksessa on ehjä osastointi, eikä palo ole toisella puolella levinnut kerroksista toiseen. Ei normaaleilla
rakenteilla varustetuissa paloissa tuli leviä sivusuunnassa noin kauas toisistaan, ellei rakenteissa ole jotakin puutteita tai erikoisia aukkoja, joista palo pääsee leviämään.

(vanhemman opettajan omat ajatukset)

Mitä olet mieltä kysymyksestä? On varmaan
syttynyt kaksi toisistaan erillistä paloa. Luulisi osastoinnin estävän tuon kaltaisen palon leviämisen kun välissä on sentäs neljä kerrosta ja ehkä joku
porraskin. Vai voisiko tuli levitä esim.ilmastoinnin kautta noin ison
mutkan? Asialla lienee vikkeläkinttuinen pyromaani?"

Mitähän herrat olisivat tuumanneet, jos olisin kertonut, että rakennus sortui suoraan omalle jalan jäljelleen vain pari tuntia myöhemmin? =)

Tietenkään tämä kuva ei kerro kaikkea, siitä voi vaan arvailla palon alkuperää, mutta vastaus tukee vain sitä mitä rakennuksesta on huhuiltu.


David  4

Maailmassa on sairasta porukkaa. Ja se on fakta.

Moni on varmasti kuullut Rockefellereiden suvusta. Moni yhdistää nimen rahaan ja sitähän näillä veijareilla on. Tarkemmin nämä ihmiset painavat rahaa. Kun on valtaa painaa rahaa silloin pöllökin ymmärtää, että heillä on myös valtaa. Nämä ihmiset lukevat itsensä niin sanottuun älylliseen eliittiin, jotka ovat punoneet ties vaikka ja minkälaisia juonia maailman varalle. Älä usko minua, ota selvää sillä jotkut David Rockefelleriin liitetyt asiat ovat ensi kuulemalta täysin uskomattomia.

D. mukana monessa. CFR, Bildenberg, Trilateraalinen komissio, YK, WTC, you name it, he is in it.

Bildenbergin avauspuheessaan David lausui näin: "Olemme kiitollisia The Washington Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille."

So what? Trilateraalisen komission suositus on pitää länsimaalaiset tietämättömyyden tilassa asioilta, jotka eivät kuulu karjalle siis meille. Idiooteille, jotka istuvat television ääressä ja marinoivat aivonsa pehmeiksi ja miettivät mitä tapahtuu Ridgelle seuraavaksi tai kuka julkimo on tällä kertaa tanssilattioiden partaveitsi. Kun katsot päivän lehtiä sama turhanpäiväisten lööppien suma on hämmästyttävä. Bildenberg-ryhmän kokouksien sisältö on pidetty salassa tieten tahtoen ja media on totellut kiltisti.

Herra Elitisti jatkoi: "Mutta maailma on nyt hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Älyllinen eliitti ja maailmanpankkiirien ylikansallinen täysvaltaisuus on todellakin suositeltavampaa kuin kansallinen itsemääräämisoikeus, jota on toteutettu menneinä vuosisatoina.”

Kenellekään ei tarvitse varmaan selittää miksi edellä mainitut sanat ovat pelottavia. Jos jotkut eivät osaa yhdistää pisteitä kun mainitsen EU:n, Afrikan Unionin, Pohjois-Amerikan Unionin niin Rockefellerin tavoite on täyttynyt. Vaikka nämä asiat tapahtuvat silmiemme alla emme näe niiden todellista tarkoitusta.

Saadakseni pontta Rockefellerit ovat sairasta porukkaa -teesilleni niin pujahdetaan hetkeksi Davidin ja Nicholas Rockefellerin päiden sisään. Tässä muutamia ajatuksia by the Elite. Maailmanväestöä tulee vähentää jopa 80 %. Jokainen kansalainen tulee varustaa mikrosirulla. Naisten tasa-arvo ja oikeus työhön oli keino kasvattaa verotuloja ja lapsen erottamisesta äidistään. Näin jälkikasvu saadaan kouluihin, joissa heistä muokataan "kunnon" kansalaisia. Lavastetaan isku, jonka verukkeella aloitetaan terrorismin vastainen sota. Siitähän tulee hauskaa kun pommitamme Afganistanissa tyhjiä vuoria ja juoksemme olemattoman vihollisen perässä. Samalla nappaamme Afganistan öljyt ja valloitamme Irakin.

Jos joku nauraa nyt niin kannattaa hakea netistä mitä miehistä kerrotaan. It's darn interesting.

PS. Tässä pari linkkiä, joista ensimmäinen on elokuvaohjaava Aaron Russon haastattelu Rockefellereistä.

http://video.google.com/videoplay?docid=5420753830426590918&q=rockefeller+russo

Oikealla Nicholas Rockefeller. Edustava jätkä ei siinä mitään =)

www.jonesreport.com/articles/210207_russo.html


Hyvä video Googlessa...  1

Vaikka olisit paranoidi, se ei tarkoita sitä ettei sinua jahdata. Näin sanoi joku "salaliittoteorioiden" kannattaja. Kun JFK murhattiin, seisoi aitiopaikalla Abraham Zapruder, joka kuvasi kuuluisan videon presidentin murhasta. 911 on varsinainen "Zapruder Film Festival" sillä kameroita oli useassa paikassa todistamassa syyskuun 11. tapahtumia.

Tässä yksi hyvä kooste silminäkijähavainnoista, jotka kyllä uutisoitiin sinä päivänä, mutta joita ei koskaan näytetty uudestaan eikä niitä noteerattu mitenkään 911-kommission raportissa. Se raportti olisi ansainnut parhaimman fiktiivisen kirjan palkinnon julkaisuvuonnaan!

http://video.google.com/videoplay?docid=-7094370627958457222&q=Eyewitness+&+Media+Accounts+Of+Bombs+At+The+WTC+on+9/11


Lisää kristallipalloja  4

Kun paljastui, että BBC oli uutisoinut WTC7:n sortumisen etukäteen, se räjäytti netissä valtavan keskustelun. Sen jälkeen kun paljastui, että myös CNN ja BBC:n sisaryhtiö olivat ennustaneet romahduksen samalla tavalla etukäteen, käynnistyi lumipalloefekti, jollaista ei vähään aikaan ole koettu 911-epäilijöiden keskuudessa.

WTC7 on alusta lähtien ollut se "smoking gun", johon 911 totuudenetsijät ja yksityiset tutkijat ovat vedonneet. Käyn pikaisesti läpi miksi:

1) WTC7 sortui vapaanpudotuksen nopeudella, alhaalta käsin, omalle jalanjäljelleen täsmälleen kuin kontrolloidun rakennuksen purkamisen lailla. Jos räjähdyspanosten asettaminen vaatii taitoa, suunnittelua ja aikaa, miksi tätä menetelmää käytetään, jos tulipalo tekee saman asian täysin ilmaiseksi?!

2) Silminnäkijät todistivat räjähdyksiä ennen romahtamista.

3) Sortumisen alussa nähdään kuinka rakennuksen keskiosa vajoaa kun peruspilarit siirretään pois toimittamasta elitärkeää virkaansa.

4) Poliisit, palomiehet, media tiesivät romahduksesta etukäteen.

5) Larry Silverstein, kiinteistön omistaja myönsi, että rakennus vedettiin alas (pull it). Termi, jota käytetään kun rakennuksia räjäytetään kontrolloidusti.

6) Teräsrakenteita käytetään juuri siksi, että ne kestävät hyvin tulipaloja

7) Alan ammattilaiset ovat kuvanneet sortumista täydellisenä kontrolloituna räjäytyksenä videon nähtyään.

8) mm. Google on järjestelmällisesti sensuroinut eli poistanut tai estänyt BBC uutisvideon lataamista Googlen videoihin.

9) BBC väitti, että alkuperäiset nauhat ovat kadonneet. Sellaista ei tapahdu!

10) WTC7:ssa oli CIA:n, FBI:n ja NSA:n toimistot.

Huomion arvoista on ettei valtamediat uutisoi tätä merkittävää käännettä WTC7:n osalta. Eräs norjalainen sanomalehti tosin teki poikkeuksen. Norjassa sanomalehdet ovat kirjoittaneet 911-tapahtumien kummallisuuksista aikaisemminkin. Se on todellista journalismia, jota pitäisi olla paljon enemmän.

Lähteitä ja artikkeleita:
www.prisonplanet.com