Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Elävää lintuinfluenssavirusta melkein rokotteissa  1

Anteeksi raflaava otsake. On vaan niin, että tuo skenaario oli lähellä tapahtua.
Baxter lähetti rokotteiden mukana elävää lintuinfluenssaviruksella saastunutta tavaraa mm. Eurooppaan. Tutkimuslaitoksien tutkijat heräsivät epäilemään, että jotain on kuralla on koe-eläimet alkoivat tipahdella.

Rokoteaihe on arka. Monet eivät halua uskoa mitä riskejä näihin pistoksiin liittyy. Eikä moni varmaan usko tämänkään jälkeen. Niin suuri on usko auktoriteetteihin. Heille riittää vain vastaus: "Se oli erehdys. Anteeksi." Samalla tavalla tämä oli erehdys kuin elohopea rokotteissa tai melamiini ruuassa.

Hae sanalla Baxter.
http://www.rokotusinfo.fi/rokotetutkimus/

"Suomessa on värväysvaiheessa Baxterin toimeksiannosta Baxterin rokotteella tehtävä lintuinfluenssarokotetutkimus jota tehdään Tampereen yliopiston rokotetutkimusklinikoilla Tampere, Espoo, Itä-Vantaa, Etelä-Helsinki ja Turku. Lienee toivottavaa, että vastaavaa virhettä ei tapahdu Suomeen toimitettavien rokotteiden suhteen."

http://www.prisonplanet.com/vaccines-as-biological-weapons-live-avian-flu-virus-placed-in-baxter-vaccine-materials-sent-to-18-countries.html

Yksittäiset lintuinfluenssatapaukset voidaan eristää suht helposti. Entä jos testiohjelmissa rokotteen mukana sattuisi tapauksia samanaikaisesti.