Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Edellinen



Huomenna lomaa!  2

Ja (ainakin) pari lasia punkkua on nautittu sen kunniaksi ;) Tämähän osoittautui hyväksi illaksi ja vaikka pokeria pitäisi välttää pienessä sievässä en voinut vastustaa kiusausta. Plussaa tunnin sinnittelyn ja muutaman turhauttavan ohivedon jälkeen. Ilmeisesti vihut olivat huonoja (siis huonompia kuin minä - jos mahdollista) ja kun taustamusiikki on tällaista niin pelin on pakko kulkea:

http://www.youtube.com/watch?v=9A-0jRXLlRc&mode=related&search=

Pelasin short-stackinä NL 0,25/50 c pöytää. Ajatuksena kiusata isoja. Tällä pääsin takaisin plussalle. Kaveri reissaa, johon luontevasti rereissutin AKs:lla, kolmas saakin päähänsä pelata koko kassastaan A9s:llä, johon mulla ei ollut vaihtoehtoa kuin työntää hilut sisään. Turnilla menin onneksi ohi. Pöytä oli muutenkin hassu:
http://www.pokerhand.org/?1478137

Ai niin...miten saatoikaan miltei unohtaa? Päivän Bin Laden artikkeli, jota en jaksa viinihuuruissa edes analysoida. Parta on kuitenkin tämän mukaan aito. Tajusin hetki sitten vasta itsekin miksi mies on onnistunut pakoilemaan 6 vuotta ihan ketä vaan, ihan miten vaan, ihan missä vaan: kukaan ei hiffanut, että Osama voisi käyttää niinkin ovelaa keinoa kuin parran värjäämistä. Parempi pyy pivossa kuin ja niin edes päin.

Tämä voi kyllä olla joko "tutkija" tai tutkija. Mistä näistä tietää?
http://www.prisonplanet.com/articles/september2007/130907Researcher.htm





Bin Laden nauhasta  1

Joku voisi kuvitella, että ihmiset keksivät huvikseen aina jotain
epäilyttävää Bin Laden -videoista. Toisaalta ikään kuin videon alkuperätahot (keitä he ovatkaan) haluaisivat tahalleen jättää spekuloinnin varaa. Kuten uusimmassa. Kaikki viittaukset viimeaikaisiin tapahtumiin Bin Laden kertoo silloin kun hän on pysähdytettynä videolla. Tämä jättää taas aiheen epäillä, että koko video onkin voitu nauhoittaa aiemmin kuin on annettu ymmärtää.

http://www.boomantribune.com/story/2007/9/9/61032/95401

Toinen mielenkiintoinen juttu on parran värjäys. Sinällään täysin yhdentekevä seikka, mutta asian uutisointi kummastuttaa: yksi uutinen esittää asian olevan täysin tavallista arabijohtajien keskuudessa, toisen mielestä harvinaista sillä vaaleat partakarvat edustavat arvokkuutta ja kolmas sanoo värjäämisen olevan islamissa kiellettyä.

Kummallista leikkiä.



Kun suu- ja sorkkatauti lähtee käsistä  1

Iso-Britannian halituksen rahoittamaa laboratoriota syytetään virallisesti epidemian puhkeamisesta. Kuka vielä uskoo, että nämäkin ovat onnettomuuksia? Maailman vaarallisen taudin tutkimuskeskus on niin levällään että putket vuotavat...no näitä kai sattuu.

http://www.upi.com/NewsTrack/Science/2007/09/08/lab_blamed_for_footandmouth/4935/

Merkit viittaavat siihen, että elintarvikkeiden tuotannon rajoittamista lisätään näiden lihatautien (suu- ja sorkkatauti, hullunlehmän -tauti, lintutaudit) uhalla. Samaan aikaan geenirehua syötetään lihakarjalle vaikka kaikkia geenimanipuloinnin haittoja ei tunneta.

Mistä on kyse on kun orgaanisen ruuan saatavuus heikkenee ja hinnat vain nousevat?

Edellinen