Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Ilmasto muuttuu  1

http://www.chieftain.com/metro/1205215200/7

Ilmasto muuttuu muuallakin kuin täällä meillä. Tarkoitan siis muilla planeetoilla ja syy tuskin on ihminen. Esim Mars on lämmennyt nopeammin kuin Maa, jonka ilmakehä on 95 % hiilidioksidia. Siitä voidaan ehkä päätellä, että tällä kaasulla on merkitystä lämpenemiseen, mutta Marsissa CO2 ei ole lisääntynyt (ellei Roverit ole syypää päästöihin). Näin ollen jokin muu aikaansaa muutoksen. Auringon pintavirtanopeus on joidenkin raporttien mukaan laantunut, aurinkopilkkujen määrä on pienentynyt, joten aurinkoa kenties ei voi suoraan syyttää. Mikä voi olla koko aurinkokunnan lämpenemisen taustalla?

Nasa havaitsi 1983 tai 1984 taivaankappaleen, joka oli aiemmin mainittu lähinnä muinaisissa teksteissä (sumerilaiset). Pian kuitenkin Nasa korjasi virheen ja ilmoitti ettei moista planeettaa olekaan. Japanilaiset löysivät hiljan kymmenennen planeetan (planeetta-X:), joka taitaa kuitenkin olla liian pieni aiheuttaakseen suuria mullistuksia. Ainut järkeenkäypä teoria voisi olla ruskea kääpiö, joka on vaikea havaita, mutta voisi lähetyessään aiheuttaa suuria muutoksia. Mitä todisteita on tästä ruskeasta kääpiöstä (aurinkomme sisaresta), joka joiden mielestä lähestyy meitä. Siis planeetta X, 10, planet of crossing. Minua ei todisteet ole vakuuttaneet, mutta Planet X:n tuloon vannoo useat.

http://yowusa.com/video/survivng/1.shtml

Oli miten oli, jokainen saitti, joka myy t-paitoja sun muuta krääsää tai jokainen valtio, joka kerää veroja maailmanlopun nimessä ei saa kumpikaan täyttä luottamustani.