Cars

  • CodedLife

Aivopestäänkö lapsia hyväksymään tietyt keinotekoiset ilmiöt luonnollisina niin, että vanhempana he eivät osaa kyseenalaistaa niitä?

Ei suinkaan hölmö kysymys. Aiemmin blogissani kerroin kuinka chemtrail-ilmiöstä voidaan lukea jopa lasten oppikirjoista: taivaalle voidaan ruiskuttaa kemikaaleja, jotka muodostavat sunscreenin eli aurinkosuojan.
Aikuisille ilmiöstä ei kerrota sillä media ei suuremmassa mittakaavassa uutisoi aiheesta lainkaan.

En ole nähnyt elokuvaa Cars, mutta siitä on löydetty sattumalta kohtaus, jossa taivaalla pilkottaa tuttuja vanoja. Jos joku on nähnyt elokuvan niin haluaisin tietää onko kohtauksessa mitenkään selitetty taivaalla näkyvää ilmiötä?

http://www.rense.com/general76/cars.htm
http://herballure.com/citm/cars

Toinen mielenkiintoinen juttu. Ron Paul on erittäin fiksu presidenttiehdokas yhdysvalloissa. Hän voitti suuressa väittelyssä useimmat median suosikeista. Hassua on vaan se, että tätä mitenkään noteerata mediassa. Ainoastaan NWO:n pupetit saavat huomiota valtamediassa.

http://worldvisionportal.org/WVPforum/viewtopic.php?p=1618#1618
http://www.rense.com/general76/rpo.htm
http://www.rense.com/general76/proron.htm

Valtamedia sensuuri on käsittämätöntä: koko miestä ei noteraata pahimmillaan edes ehdokkaiden joukkoon. Tilanne on selvä. Tätä miestä ei haluta presidentiksi.

http://www.prisonplanet.com/articles/may2007/080507yahoocensor.htm
http://www.prisonplanet.com/articles/may2007/070507ronpaul.htm

Ron Paul vastustaa muun muassa FEDiä eli yksityistä keskuspankkia. Tein sen verran pientä searchiä ja huomasin ei ehkä yllättävään, mutta vähän tiedettyyn faktaan: useat ellei peräti suurin osa Yhdysvaltain salamurhatuista presidenteistä ovat vastustaneet yksityispankkien valtaa painaa rahaa valtiolle. Ja ketkä omistavat keskuspankin? Hmmm..ketkä muuan muuassa tosiaan?

Jos haluaa ymmärtää miten todellinen valta saadaan, pitää kurkkia esimerkiksi Euroopan suurien pankkien omistajatietoihin ja historiaan.

http://www.modernhistoryproject.org/mhp/ArticleDisplay.php?Article=FinalWarn01-4

Ja kun kurkitaan miten Rotschildit ovat menneet Yhdysvaltoihin ja vaikuttaneet siellä alkaa vyyhti aueta.

7 kommenttia

Jack-72

9.5.2007 10:28

Ja tää chemtrails -juttu ei oo sitten ollenkaan huuhaata, joka sopis mainiosti lastenelokuvan piilovitsiksi? Muistan lukeneeni kyseisistä ruiskutuksista joltain sivustolta jossa kerrottiin myös ufoista ja siitä, mikä iski valkoiseen taloon (eihän se suinkaan lentokone ollut, eieiei!). Onko asiasta jotain vakuuttavampaakin tietoa olemassa? Osa noista kuvistakin näyttää niin tökeröiltä feikeiltä, että ei mitään rajaa. Toisaalta maassa jossa lentoliikenne on varmaan sata kertaa vilkkaampaa kuin meillä, on melko luonnollista, että viivoja taivaalle syntyy. Jopa säännöllisen muotoisia, koneilla kun on omat väylänsä joita niiden pitää käyttää ja kun tuuli kuljettaa edellisen koneen jättämän vanan sivuun, tulee vaikutelma vierekkäisistä ajolinjoista, vaikka todellisuudessa koneet on lentäneet samalla kohti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

9.5.2007 10:42

Joo, myönnän että netistä löytyy vaikka mitä tarinaa: kuka on milloinkin on humanoidi ja mitä ufot ovat mitä milloinkin tehneet. On myös "vakavasti otettavia" tutkijoita, jotka väittävät, että WTC:n tornit sortuivat avaruudesta tulleiden energiasäteiden seurauksena. Kaikkeen pitää suhtautua kriittisesti!

Jos olet sitä mieltä, että ilmiö on huuhaata niin hyväksyn sen täysin. Tuhansia kuvia netissä tuskin voi laittaa photoshopin piikkiin. Tiesitkö, että säätä ja ilmakehän ilmiöitä todellakin muokataan? Kyse ei ole ufoista.

Jos sinua aihe kiinnostaa, niin selvitä koska nämä vanat ovat taivaalle ilmestyneet ensimmäisen kerran. Minä vuonna ilmiöön kiinnitettiin huomiota? Lentoliikennettä on ollut jo kymmeniä vuosia.

Minulla ei ole tietoa mikä on totuus tässä asiassa, myuönnän avoimesti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

9.5.2007 10:46

http://www.weatherwars.info/chemtrails.htm

Täällä pohdintaa ilmiöstä. Mene ja tiedä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jack-72

9.5.2007 18:32

Joo siis mun asenne on se, etten usko mitään ennen kuin saan vakuuttavat todisteet. Tuntuu vaan, että varsinkin jenkit kehittää salaliittoteorioita aiheesta kuin aiheesta. Vai avaruudesta tulleita säteitä.. huh-huh :D No mutta nämä on ihan kiinnostavia juttuja, eipä siinä mitään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jack-72

9.5.2007 18:33

Niin ja joo tiedän toki, että ryssät osaa tehdä aurinkoisen sään juhlapäiviksi. Kätevää.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

10.5.2007 09:13

Ja kiinalaiset ihan hiljattain sai keinotekoista lunta satamaan. Jenkkien HAARP projekti menee jo aika pitkälle sillä siinä käsittääkseni lämmitetään tiettyä ilmakehän osaa ja yritetään saada haluttuja vaikutuksia haluttuun paikkaan.

Vakuuttavat todisteita todella vaikea saada.

Ajattelepa vaikka Irakin sotaa. CIA:lla oli todella vakuuttavia todisteita heidän joukkotuhoaseista ja miten kävikään! Ja sama juttu Bin Ladenin linnakkeista Afganistanin vuorilla. Ei mitään!

Nykyään 'se virallinen' totuus ei riitä vakuuttamaan mua siitä, että näin se asia on todella on.

Ihan tässä viime aikoina oli uutinen ihan Iltasanomissakin asti, että jenkkihallitus tuottaa tekaistuja uutisia eri medioihin. Tämän jälkeen on vielä helpompi ymmärtää, että usein uutisten tarkoitus ei olekaan kertoa totuutta vaan tapahtuman se puoli (olkoon se sitten tekaistu tai oikea tapahtuma), joka halutaan kertoa massoille. Kyse on mielikuvien ja mielipiteiden istutamisesta ihmisten päihin - juuri siksi ainakin itse yritän kaivaa vaihtoehtoista uutisointia ja muodostaa sitten kuva tapahtumista. Meni syteen tai saveen :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus