Chemtrails, contrails

  • CodedLife

Koska kukaan ei varmaan kiistä etteikö blogini aiheet ole vähintäänkin keskustelua herättäviä, voin varmasti kirjoittaa hyvillä mielin myös aiheesta nimeltä chemtrails.

Chemtrail-termiä pidetään virallisissa dokumenteissa huijauksena, joten sitäkään en mielellään käytä. Contrail on 'oikeampi' sana - suihkukoneen jättämistä vanoista on siis kyse. Vanoista, jotka sen sijaan että häviäisivät muutaman kymmenen sekunnin kuluttua, jäävätkin taivaalle tunneiksi, leviten pilvimäisiksi harsoiksi.

En ota kantaa mikä on ilmiön takana. Vai onko kyse vain eri lämpötilojen ja ilmanpainevaihteluiden vaikutuksesta. Virallisen kannan mukaan kaikki vanat ovat koostumukseltaan samaa kamaa eli vesihöyryä, hiilidioksiidia, typen oksideja jne. Ainoastaan sää vaikuttaa siihen miksi välillä vana häviää heti ja joskus jää tunneiksi taivaalle.

Ehkä meidän tulisi kysyä lapsilta mitä ne ovat sillä tämä oppikirja kertoo aiheesta heille. Aikuisia ei asiasta tosin sivistetä missään.

http://www.willthomas.net/Chemtrails/Articles/Chemtrails_In_US_Schools.htm

Sään muokkaus on todellisuutta. Pilviä voidaan poistaa kemikaaleilla kuten toisen maailman sodan juhlapäivänä Moskovassa tehtiin, HAARP-projektissa eri ilmakehän osia lämmitetään tarkoituksena saada haluttuja sääilmiöitä tiettyyn paikkaan. Ei mitään fiktiota vaan puhdasta faktaa.

http://www.haarp.alaska.edu/

Ennen kuin teilaat koko aiheen hölynpölynä, katso allaoleva slideshow ja kysy mielessäsi näyttääkö taivas normaalilta.

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?p=2&w=4&z=3&c=4&m=-1&s=0&y=1&b=18&l=5

Muuten, nuo kuvat oudoista kuiduista liittyvät aiheeseen nimeltä Morgellons, joka on jo niin järkyttävän kuuloinen ilmiö, että minäkään en ole sitä vielä sulattanut.

Mun henkilökohtainen suosikki. Reittikoneiden navigaatio on hieman pettänyt:

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?p=142&w=4&z=3&c=4&m=-1&s=0&y=1&b=0&l=5

---

Kaikki on hyvin, jos meille niin kerrotaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus