Huomenna lomaa!

  • CodedLife

Ja (ainakin) pari lasia punkkua on nautittu sen kunniaksi ;) Tämähän osoittautui hyväksi illaksi ja vaikka pokeria pitäisi välttää pienessä sievässä en voinut vastustaa kiusausta. Plussaa tunnin sinnittelyn ja muutaman turhauttavan ohivedon jälkeen. Ilmeisesti vihut olivat huonoja (siis huonompia kuin minä - jos mahdollista) ja kun taustamusiikki on tällaista niin pelin on pakko kulkea:

http://www.youtube.com/watch?v=9A-0jRXLlRc&mode=related&search=

Pelasin short-stackinä NL 0,25/50 c pöytää. Ajatuksena kiusata isoja. Tällä pääsin takaisin plussalle. Kaveri reissaa, johon luontevasti rereissutin AKs:lla, kolmas saakin päähänsä pelata koko kassastaan A9s:llä, johon mulla ei ollut vaihtoehtoa kuin työntää hilut sisään. Turnilla menin onneksi ohi. Pöytä oli muutenkin hassu:
http://www.pokerhand.org/?1478137

Ai niin...miten saatoikaan miltei unohtaa? Päivän Bin Laden artikkeli, jota en jaksa viinihuuruissa edes analysoida. Parta on kuitenkin tämän mukaan aito. Tajusin hetki sitten vasta itsekin miksi mies on onnistunut pakoilemaan 6 vuotta ihan ketä vaan, ihan miten vaan, ihan missä vaan: kukaan ei hiffanut, että Osama voisi käyttää niinkin ovelaa keinoa kuin parran värjäämistä. Parempi pyy pivossa kuin ja niin edes päin.

Tämä voi kyllä olla joko "tutkija" tai tutkija. Mistä näistä tietää?
http://www.prisonplanet.com/articles/september2007/130907Researcher.htm

2 kommenttia

CodedLife

14.9.2007 10:30

Jälkimmäinen on ainakin totta, en ihan vielä allekirjoita ekaa :) Täytyy kuitenkin kokeilla ensi kerralla kun pullo on auki!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus