Khalid Sheikh Mohammed

  • CodedLife

Piti kirjoittaa tästä jo eilen. Khalid tunnusti muutaman vankeuden ja puolen vuoden Guantanamossa vietetyn kauden jälkeen ainakin kolme terroristi-iskua. Plus ne 31 muuta, jotka toteutuivat tai eivät toteutuneet. Ja olihan hän vielä sen kenkäpommimiehen frendejäkin. Hän oli niiden lisäksi 911-iskujen pääarkkitehti. Hän kirjoitti tunnustukseensa, että hän teki se ilman minkäälaista painostusta. CIA-lähteet tosin totesivat taannoin, että Khalid kesti 2, 5 minuuttia Waterboarding-tyyppistä kuulustelumetodia ennen kuin alkoi puhumaan.

Ihmettelen millainen arvo voi tällaisella tunnustuksella olla, joka tehdään piilossa kaikelta maailmalta ja lain käden ulottumattomissa.

Khalid muuten murhasi Lincolnin ja JFK:n sekä upotti Titanicin. Hän on myös joulupukki.

On sanottu, että 911-iskut olivat niin monimutkainen tapahtuma ettei oma hallitus (tai USAn hallituksen jotkut elementit) voinut olla iskujen takana. Miten tämä Khalid Afganistanin luolista käsin on voinut olla vuoden 2001 tapahtumien suunnittelija A - O:hon ja tässä sivujobeina vielä toteuttaa ja olla mukana kymmenissä muissa terroristi-iskuissa? On se vaan ihme kaveri.

Kuulustelutekniikoista lisää täältä:

http://www.slate.com/id/2119122/sidebar/2119631/

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus