NWO:ia suomeksi

  • CodedLife

Uusi saitti vanhalta tekijältä. Täällä voi lukea NWO:n eli New World Orderin takana puuhavien tahojen touhuista ja heidän juonista maailman varalle. Muistakaa kaiken lukemanne kriittinen tarkastelu. Siltikin mielenkiintoinen sivusto linkkeineen.

http://nwo.11syyskuu.net/

Ja esipuhe, joka niputtaa aiheen aloittelijoille nasevasti:
http://nwo.11syyskuu.net/esipuhe.htm

3 kommenttia

Muoviromu

18.3.2009 16:58

kiinnostavia blogimerkintöjä teikäläisellä. pitääkin alkaa seuraamaan. ootko harkinnu varsinaisen blogin pitämistä cityn ulkopuolella, tää ei kuitenkaan oo kaikkein käyttäjäystävällisin ympäristö?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

19.3.2009 10:02

Tavallaan mieli tekisi ja jotain blogin tai sen kaltaisia suunnitelmia tämän tiedon julkituomiseksi on takaraivossa. Toisaalta on kirjoittajia, jotka tekevät kaiken paremmin kuin minä, joten olisiko sille todellista tilausta. Olen yrittänyt toimia cityn blogillani lähinnä kanavana tiedonlähteisiin ja ilokseni olen huomannut, että jotkut ovat blogiani lukeneet. Kiitos Teille.

Ihminen on sellainen otus, että se ei mielellään ota tietoa vastaan keneltäkään ja jos ottaa niin auktotiteeteilta. Ja siinä se pulma onkin. Niiden kyseenalaistaminen on harvinainen ilmiö. Maailmankuvan paloittelu on vaikea paikka. En tiedä onko ihmisten yleinen kiinnostumattomuus laiskuutta vai välinpitämättömyyttä. Ei ole silti sattumaa, että olemme tällaisia.

Kiinnostuminen alkaa usein henkilökohtaisesta triggeristä eikä se sen jälkeen sammu. Sen takia suu vaahdossa paasaaminen ei kiinnosta ketään.

City ei ehkä ole paras ympäristö, mutta ei vihamielisinkään. Veikkaan, että täällä on ihmisillä usein muut kiinnostuksen alueet kuin globaalit ongelmat. Toisaalta on pakko sanoa, että olen törmännyt nuoriin, joilla on kunnioitettava tietämys asioista.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus