Steven Jonesin uusin

  • CodedLife

Fyysikko Steven jonesin uusin paperi liittyen WTC-tornien romahdukseen.

WTC:n pölystä löytyneet pienet rautakuulat kertovat lämpötilan nousseen WTC:ssä yli 1500 asteeseen, lämpötilaan johon tulipalot eivät nousseet. Rauta sulaa siis hieman yli 1500 asteessa. Teräs alkaa pehmenemään 400 asteessa, mutta ei suinkaan menetä lujuuttaan - siksi terästä käytetään pilvenpiirtäjissä, se kestää tulipaloja. Jos virallinen teoria selittää sortumisen tapahtuneen pehmenneen teräksen seurauksena, miten on selitettävissä sulanut teräs, joka kyti kuukausia WTC:n paikalla.

Silverstein raportin mukaan palojen lämpötilat olivat noin 398 - 704 celcius astetta.

"The Silverstein report also concludes that fire temperatures were lower than typical "fully developed" office fires. The fires were fueled by office furniture and floor contents initially ignited by the jet fuel, which burned out quickly. Dust and debris distributed by the crashes inhibited the fires, which at the impact floors were between 750°F and 1,300°F."

Mistä yli 1500 asteen lämpötilat ovat syntyneet? Kun katselemme lentokoneiden törmäyskohtia, voimme nähdä uhrien vilkuttavan apua seinässä ammottavassa aukossa. Juuri siellä missä tulipalojen piti riehua kuumimmillaan. Kuka tämän pystyy selittämään?

Kannattaa huomioida myös NISTin raportin kritiikki. NIST käytti tutkimuksiin n. 25 miljoonaan dollaria SIIS romahduksen alkuun. Aikaa ja rahaa kuuluu valtavasti kun (modifioitu) tietokonemallinnus pitää sovittaa virallisen teorian kanssa.

http://www.journalof911studies.com/volume/200704/JonesWTC911SciMethod.pdf

Odotan innolla kuinka tämä tutkielma voidaan debunkata? Toistaiseksi on ollut hiljaista, mutta lupaan postata aiheesta kun se tapahtuu. Veikkaisin, että Popular Mechanics voisi yrittää.

3 kommenttia

Tomi

24.5.2007 16:53

Kiroileva siili sanoi "hitto" väärään ilmansuuntaan niin vähemmästäkin pikkuset talot sortuu... Ja Chuck Norris avasi oluttölkin liian innokkaasti toisella puolella Amerikkaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CodedLife

24.5.2007 21:40

Että mitenkä?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus