Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2010.

Liian syvällistä?  3

Joskus mielessäni käväisee, kirjoitanko liian syvällistä tai liian kapea-alaista blogia tänne cityyn? Miltei pääasiallisesti luontoaiheinen blogi city.fi:ssä?! Haloo. Trendejä sen pitäisi olla, muotia, biletystä, seksiä..!!

Mutta mitä tulee ainakin kapea-alaisuuteen, eihän jokaisen tarvitse olla ihan kaikkien, varsinkaan noiden alojen besserwisser, vai mitä?

Ja luonnonystävät tietävät nämä jutut jo. Ihmisten mielipiteisiin vaikuttaminen on erittäin vaikeaa, koska kaikki ovat ehdottomia individualisteja ja pitävät oman päänsä. Toivoisin vain monien muiden tavoin että ihmiset alkaisivat yhä enemmän arvostaa luontoa ja ympäristöarvoja. Odotukset ovat välillä suuret, välillä kenties liiankin suuret?

Odotin taannoin ehkä liikaa myös tämän vuoden Miss Suomeltakin? Näkisin edelleen että julkkiksilla on mahdollisuus edes vihjaista siihen suuntaan mikä voisi ehkä olla tärkeää ja herättää keskustelua. Petyin kun kysymykseni ei varmaan edes saavuttanut missiä, ei sitten liennyt tärkeä asia hänelle tai MTV3:lle?

Noh, minä jatkan taplaamalla omaan tyyliinii. Luonto- ja luonnosuojeluaiheisia blogeja luvassa lisää, ärsyttävän runohtavalla kielellä. Mutta onhan minulla se perhanan turhamainenkin puoli ja saatan repäistä blogia siitäkin. Ja kuinka muuten minulla olisi kuviakaan täällä? Toki kuvat auttavat joskus, jotenkin kummasti, asian läpi saamiseen... Siksi aina toivonkin noilta kauniilta ja huippukauniilta naisilta, jotka misseinä, malleina ja pr-emäntinä pyörivät, kauneutensa valjastamista hyvään tarkoitukseen.