Juhannustunnelmia.. ja keskiaikaisia markkinoita.

  • Em-Eva

Vietimpä todella mukavan ja tavallaan perinteisenkin juhannuksen -pitkästä aikaa. Juhannusohjelmaan kuului juhannussauna ja ihka aito koivuvihta. Maukkaan juhannusateriankin söin, pariinkiin kertaan, ensin omassa lapsuuskodissa, sitten poikaystävän vanhempien luona. Pääsin myös veneilemään, jota en ole juurikaan harrastanut. Jännitin ja iloitsin antoisasta, suht rauhallisesta matkasta joelta merelle ja erääseen saareen ja takaisin. Saaressa taas oli tarjolla grilliruokaa ja pikatelttailua nokosten muodossa.

Reissu oli hyvin antoisa myös luontoharrastustani ajatellen. Pääsin näkemään että kyseisen joen rantamat ovat oikeastaan aika luonnontilaisia. Olin kuvitellut että ne olisivat aivan täyteenrakennettuja. Paikoin puut ja pensaat kasvoivat niin rehevinä ja joen ylle kaartuvina että tuli mieleen melkein jonkun viidakkojoen rehevä rantakasvillisuus. Ruovikkoakin oli paljon. Sen suojissa näin ensimmäistä kertaa luonnossa harmaahaikaroita, kaksi menomatkalla, yhden paluumatkalla. Pari viimeisintä kohosivat lentoon, mikä oli hieno näky. Ja harmittaa todella ettei kamera ollut mukana..

Käväisin tässä myös Turun keskiaikaisilla markkinoilla - enkä voinut palata ilman tikaria. Aitoa käsityötä tai ei, tikari on todella hieno. Itselleni taas ostin miekkariipuksen. Reissu oli nopea päiväkäynti joten näytöksistä ei tullut nähtyä juuri kuin narrien esitys ja vähän miekkailua areenan syrjällä. Mutta nekin viihdyttivät todella. Kojutunnelma markkina-alueella oli saatu ihan kivasti keskiaihkaishenkiseksi.

Narreista notkein.
Narreista notkein.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus