Syntisiä naisia..

  • Em-Eva

Kun hiljattain palasin saikulta napatanssitunneille tuntui kuin olisin palannut kotiin. Tutut ihmiset tietysti vielä lisäsivät nostalgian tunnetta. Ensi vuonna Porissa järjestetään jälleen Ristintie-ulkoilmanäytelmä pääsiäisenä. Pieni ryhmä Porin Naisvoimistelijoiden vatsatanssijoita osallistuu siihen- minäkin innokkaasti mukana. Jotkut ovat ihmetelleet miten vatsatanssi liittyy Raamatun tapahtumiin, mutta tehtävänämme onkin luoda markkinahumuista tunnelmaa "Jerusalemin" torille, joka sijaitsee teatterin pylväsholvin tuntumassa. Siellä kauppiaat pitävät myyntipuheitaan, rahaa kilistellään, varkaat kärkkyvät tilaisuuttaan, taitaa pari "juopunuttakin" siellä heilua ja me syntiset naiset tanssimme kaiken hulinan mukana. Tanssimme päättyy kun Jeesus saapuu ja ihmiset ihmettevät tulijaa. Sitten Jeesus ajaa alkaa ajaa pois kauppiaita ja mekin poistumme siinä vaiheesa kiireen vilkkaa. Siinä onkin osuutemme näytelmästä, joka jatkuu vielä pitkään seuraten koko kärsimysnäytelmän. Vuonna 2008 katsojia oli ainakin se 20 000, joten se on suurin ihmisjoukko jonka edessä olen esiintynyt. Saa nähdä onko näytelmä yhtä suosittu ensi vuonna.

Koreografia on muuten sama kuin vuonna 2008, mutta pientä hienosäätöä se kaipaa. Videoissani on näyte vatsatanssista ja kyseisestä koreografiasta. Tosin musiikki ei siinä taida kuulua. Tanssissa on mukana improvisaatio-osuus mistä erityisesti pidän. Viime kerralla oli hyytävän kylmää joten olin pukeutunut aika paksusti, Se jotenkin haittasi esiintymistäni enemmän kuin kylmyydestä johtuva liikkeiden kankeus. En ollut kotonani esim. paidassa, joka oli kyllä lämmin mutta joka ei olut tarpeeksi kireä - näytti kuin minulla olisi ollut jenkkakahvat, joita minulla ei ole! Ensi kerralla, oli kuinka kylmää tahansa, pukeudun niin että hoikka uumani ja pyöreät lanteeni pääsevät oikeuksiinsa. =P

Ohjaajamme haluaa taas mukaan myös tulinielijän näytöksen ja voi olla että olemme siinä avustajina. Viime kerralla meillä piti olla tulennielijä mutta kenraaliharjoituksissa kävi ikävä onnettomuus, jossa tulennielijän kasvot syttyivät palamaan. Tuli tarttui myös yhden tanssijan hameeseen. Tapauksesta uutisoitiin ja ainakin Iltalehdenkin sivuilla oli videokuvaa tapahtuneesta. Tilanne oli järkyttävä mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut vakavasti- ei edes tulennielijä itse. Kasvonsa saivat vähän palovammoja mutta hänen keuhkonsa onneksi säästyivät.

Pyhäinpäivä-viikonloppu sujui näytelmän harjoituksissa ja muutenkin rauhallisissa merkeissä. Hieman teki mieli vetää yhdet kissakamppeet niskaan ja lähteä baanalle Halloween-bileisiin, mutta hyvin se pyhä näinkin meni - sain olla perheeni ja ihanan poikaystäväni mukavassa seurassa. Pikkujouluissa sitten vaikka ne kissakamppeet päälle =) Tai jotkin nunnareleet, ne kun huolimatta osastamme näytelmässä, suorastaan sopivat minulle.. =)

ps.Tänään muuten täytyy avatata töllö ja katsella Talent. Luulisi itämaisen tanssin taitaja pärjäävän =)
terveisin Em-Eva

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus