Gob's pack

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Ilmiömäinen myrskyvaroitus  2

Antero on taas ollut elementissään ja jakanut vuosien varrella oppimiaan viisauksia suomen kansalle. Eilistä USA-ottelua lukuunottamatta on Anteron suppea sanavarasto herättänyt katsojissa erilaisia tunteita hilpeydestä myötähäpeään ja suureen suuttumukseen saakka.

Olisikohan Antero saanut jostain listan sanoista, joita ei enää saa käyttää yhtä kertaa enempää ottelun aikana. Listalta Antero on sitten ruksannut ylitse käyttämänstä fraasit ja heitot...

Kyllähän tosiasia on se, että Antero on suomen paras jääkiekkoselostaja, mutta kyllä muutkin viipottavat kovaa vauhtia aivan Anteron kintereillä. Jos tuo sanavarastopuoli saataisiin Anterolla ojennukseen niin muilla ei olisi tässä lajissa mitään toivoa. Antero on antanut aiheesta monta monituista ilmiömäistä myrskyvaroitusta...

Ja siihen Suomen ensimmäiseen maaliin... Kisat latistuivat täysin. Venäläiset tuomarit jakelivat jäähyjäkin hieman miten sattuu. Jokiselle 5+20 pienestä tuuppauksesta pelin kuluessa ja jenkkiraukalle 2+10 pelin päättymisen jälkeen suoritetusta kallonmurskausyrityksestä.
No maalikameraa tutkaileva veijari sentään sai luvan luovuttaa pallinsa uudelle miehelle (tai naiselle... enhän minä niin tarkkaan tiedä...).

Ihanaa leijonat ihanaa!