Gob's pack

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2013.

Rauhallista Juhannusta, eli Gob:n kymmenen käskyä  1

1. Vietetäänpä rauhallinen Juhannus.
2. Eikä mennä kännissä vesille edes uimaan, vaikka olisi kuinka kauniita potentiaalisia elämänkumppaneita lähettyvillä odottamassa miehisyyden merkkejä mahdollisilta tulevaisuuden rakastetuiltaan.
3. Eikä hölmöillä! Jos tuntuu siltä, että pitäisi hölmöillä, niin menkää kotiin nukkumaan, jos koti on kaukana, niin valitkaa yösijanne tarkoin luotettavaan kaveriin tukien. Siis oikeasti luotettavaan. Ja mikäli toinen kaveri on eri mieltä, menkää sittenkin kotiin.
4. Ja muistetaan pakata ne matkalaukut ajoissa, jos mielii lähteä mökille tai vaikka ulkomaille tahi kenties molempia yhtäaikaa...
5. Äläkä huutele vieraisiin pöytiin, sillä siinä saatta tulla nenä kipeäksi alta aikayksikön, vaikkei sitä huomenna muistaisikaan muusta, kuin siitä kipeytyneestä nenästä.
6. Älköön kukaan nukahtako aurinkoiselle paikalle, eikä se varjoisakaan paikka kovin hyvä ole. Siellä on herpana niitä punkkeja(!!!!), jotka syövät tiensä vaikka Kiinaan, jos siltä tuntuu.
7. Syököön kukin kohtuudella, eli sen verran kuin napaan mahtuu. Oma mittatikku löytyy varmasti kaikilta???
8. Käyttäytyköön kukin ystävällisesti ja rauhallisesti muita ihmisrotuun kuuluvia kohtaan sekä kaikkia muitakin eläviä kohtaan.
9. Alkää käyttäkö huumehia tahi lääkeaineita, joita lääkäri ei ole juuri sinulle määrännyt. Ja jos silti käytät, niin älä ainakaan juo viinaksia samaan aikaan, sillä silloin saattaa tulla viikatemies ennen aikaiselle vierailulle.
10. Pitäkää huolta toisistanne.


Aloittamisen vaikeus  1

Oletko koskaan huomannut, että jonkin asian alkuun saaminen saatta olla todella vaikeaa.

Oletko koskaan miettinyt mistä se voisi johtua?

Oletko koskaan saanut selville, mistä se johtuu?

Oletko koskaan selvittänyt asioita itsellesi perinjuurin?

Oletko koskaan jättänyt mitään kesken?

Oletko koskaan yrittänyt saada jotain, mitä joku toinen ei sinulle halua antaa?

Oletko koskaan?



Apuja kaivetaan... :)  1

Ihan vaan tuli mieleen, että jos joku sattuu tätä lukemaan ja jos tällä jollain sattuisi lisäksi olemaan "tallessa" mun ennen vuotta 2008 kirjoittelemia blogi-kirjotuksia, niin olisin ikuisesti kiitollinen niiden takaisin saamisesta...

Ammoisina aikoina, kun City uudisti serverinsä, katosivat mukana myös mun vanhat kirjoitelmat...paitsi toki alkuperäiset kuulakärkikynäveivaukset, mutta kun en jaksaisi niitä enää uudelleen puhtaaksikirjoittaa...

15.07.2013: Lisäpäivitys. Kirjoittelin aiemmin mm. nimimerkeillä Gekko ja SanttuGob sekä ehkä myös nimimerkillä Bored.

Terv.

Gob