Pumppujumi

  • Jyri

Tää kuulostaa jo tosi tutulta ja tekstin ulostaminen oli sen verran helppoa, että epäilen lukeneeni tai kuulleeni tämän jossain aiemmin. Jos näin on ja tunnistat oman tai kaverisi tekstin, niin ilmoitathan siitä minulle. Keskustellaan sen jälkeen mitä tehdään...

Voiko pumppu jäädä jumiin? Siis niin totaalisen jumiin, että se vaan pumppaa ja pumppaa, vaikka putket olisi tukossa tai muuten vaan rikki ja kaikki vedet leviävät pitkin lattioita tai seiniä tai vääriin talouksiin?

Mitä jos niin voi käydä? Onko silloin oikein lähettää ne valmiiksi pumpatut vedet väärästä osoitteesta oikeaan? Vai pitäisikö siihen oikeaan osoitteeseen pumpata kokonaan uudet vedet, vaikka ne vanhat väärään osoitteeseen menneet olisivatkin olleet juuri ne oikeat?

Onko oikein, jos sieltä väärästä osoitteesta ohjataan ne vedet suoraan oikeaan osoitteeseen, kulkematta sen pumpun kautta? Pitäisikö sen väärän osoitteen ilmoittaa pumpulle siitä, että vedet on nyt siirretty oikeaan osoitteeseen ja mistä se väärä osoite tietää, että ne vedet eivät olleetkaan tarkoitettu sinne?
Onko koskaan kenellekään käynyt niin?

Entäs sitten, jos siellä oikeassa osoitteessa onkin oma pumppu, joka jo imuttelee sitä vettä? Mitäs jos sen oikean osoitteen pumppu imutteleekin toisenlaista vetta, kuin mitä se alkuperäinen pumppu yrittää ja on yrittänyt sinne pumpata? Mitäs sitten tehdään?

Kuka korvaa vahingot, jos se alkuperäisen pumpun vedet onkin ohjattu tahallaan väärään osoitteeseen jonkun kolmannen pumpun toimesta? Tai jos joku neljäs pumppu on käynyt vaihtamassa ne ensimmäisen pumpun vedet jonkn viidennen pumpun vesiin tai vain väittänyt niin sille toiselle pumpulle?

Mitä mieltä sinun pumppusi on tästä? Kertoisiko sinun pumppusi minun pumpulleni suoraan sen minkälaista vettä se yrittää imutella vai yrittäisikö se kaikin keinoin jättää sen tekemättä tai vääntää kättä taas jonkun kolmannen pumpun kanssa yrittäen unohtaa minun pumppuni pumppaamat vedet? :S

2 kommenttia

Jyri

3.1.2011 18:14

niih...huoks...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus