Taas SE lähestyy

  • Jyri

Eli lätkän MM-kisat ja uusi yritys blogin kirjoittelun aloittamiseen. Aika hiljaista on viimeisen vuoden aikana ollut eikä runosuoni ole kukkinut lainkaan muutamaan hetkeen. No nyt alkavat eri aivolohkojen väliset tukokset jo avautumaan eikä siihen tarvittu edes kodin putkimiestä avittamaan (tämä ei ole mainos).
Joitain rääppeitä roikkuu vielä oikean ohimon tietämilla ja omituisen tyhjältä tuntuu vasemman ohimon kohdalla, mutta eiköhän tämä tästä.

Enpä ole vielä ehtinyt tarkistamaan kuuluuko Antero tänä vuonna MM-kisojen luottoselostajiin. Toivottavasti kuuluu, sillä yhtäkään lätkämatsia en ole edellisten kisojen jälkeen seurannut, enkä täten omaa aavistustakaan muiden kyseistä ammattia harjoittavien henkilöiden kyvyistä. Kaikki tietoni aiheesta perustuu siis edelleen aiempien vuosien kokemuksiin.

Tulethan Antero taas ruutuihimme kommentoimaan tapahtumia?
Tulethan?
Pliis...

No se siitä. Yllättävän helpostihan tänne tarinaa irtoaa, vaikkakin aiheesta josta jo aiemminkin ollaan "juteltu". Vielä kun saan tuon piippurassin jollain ilveellä tulemaan toisesta korvasta ulos niin piakkoin on ne mainitut aivolohkotkin puhdistettu ja päästään itse asiaan.

Ajattelin nimittäin pyhittää loppuvuoden -jota on vielä melkoisen pitkälti jäljellä- käpistelläkseni päivän polttavia aiheita työ- ja koulumoraalin tiimoilta. Ehkä tuonne johonkin rakoon ehdin kommentoimaan omalta osaltani niitä kiekkokisojakin, mutta pääasiassa tyydyn moralisoimaan turhan tärkeitä puupäitä, joiden ajatukset eivät aina ole omia, vaan silloin tällöin myös muilta lainattuja:)

Oi niitä aatoksia.

Taatusti takerrun yksityiskohtiin ja ihmismielen ajatusmaailman virheellisyyksiin ja erheellisyyksiin. Eniten koko maailmassa inhoan epärehellisyyttä, vaikken itsekään aina täysin rehellinen kaikessa ole. No jokaisella on oltava omat salaisuutensa syystä tahi toisesta.

Tekisi mieleni aloittaa plagioinnista, mutta siitähän on juuri äskettäin uutisoitu, joten tyydyn johonkin vähemmän ajankohtaiseen aloitusaiheeseen...
Katsellaan ja ihmetellään.
Siihen asti, näkemiin! (kuulemiin)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus