Vapaan kaverin ruokaohjekirja osasix

  • Jyri

Ihan ensimmäisenä kaiva esiin kynä, jolla voit kirjoitella reseptin muistiin sitä mukaa kuin se valmistuu... Laita myös jotain tooosi hyvää musaa päälle. Sitä on kiva kuunnella monta kertaa putkeen safkaa luodessa... Sen subbarin voit laittaa vähän vinoon edellisenä iltana rullalle käärimäsi maton päälle.
Muista myös pestä se matto jossain vaiheessa, mutta laita ensin pyykkikone päälle, jotta saisit ne muut pyykit ensin alta pois.

Väännä siis ihan ensimmäisenä ne kanat ulos paketistaan ja asettele ne tosi söpösti siihen uunivuokaan, jonka edellistä käyttötarkoitusta et tiedä. Silppua päälle sipulit ja lorauta joukkoon myös vähän vodaa sekä huutele porkkanoita viereisestä pöydästä.

Unohda ne porkkanat ja laita pari tomskua tilalle. Mitä pienemmäksi ne silppuat, sen pahempia niistä tulee...

Muista myös, että ne valmiiksi maristut reidet eivät välttämättä tarvitse mitään muuta kuin uutta marisemista päälle. Mausta taas oman maun mukaan. Minä laitan sinne sokeria mausteeksi...ja ihan vähän juustoa, koska se on jo homeessa.

Mieti heti vieraan maan basiliskeja, tulisia kasveja ja vähemmän tulisia...siis niitä sokeriruokoja ja hymyile teennäisesti samalla kun jammailet sotaan lähtevän sulhasen seurassa.

Pippuriakin saa laittaa vähän, mutta vain vähän. Muistele sitä elämäsi toistaiseksi kauneinta pippurihetkeä samalla kun kuulet uunin huutelevan olevansa jo valmis. Kuuntele tarkkaan ja läpsyttele samalla etureisiäsi molemmin käsin ja kuvittele hetken verran kuuntelevasi Pink Floydia, vaikka oletkin juuri vaipumassa hypnoosiin...se uuni huutelee taas takanasi, joten olisi parempi työntää viimeiset mausteen pataan ja survaista ne reidet uuniin.

Syö loput siitä aamuisesta banaanista ja vilkaise kelloa. Tarvitset sitä tietoa noin tunnin kuluttua.

Kirjoita resepti loppuun ja yritä muistella kuuluiko se kikatus samasta talosta vaiko Holmenkollenilta.
Ajattele myös lisäkeriisejä tai joitain muita jutskia, kuten niitä porkkanoita. Onneksi kukaan ei edes huomannut, että olit niiden perään huudellut, joten voit hyvällä omallatunnolla nautiskella sen banaanin loppuun ihan yksin.

Kirjoitettaessa soi Vikkeläkinttuu

2 kommenttia

Jyri

28.1.2011 12:27

ps. pese se vanha paprika ja revi se riekaleiksi. Roiski revityt riekaleet reisille...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus