Teoriasta totuuteen

Tarkoitus on yleisen horinan lisäksi kaivella yleistotuuksien takaa ne oikeat totuudet, valheellisten väitteiden verhoamat käytännön tosiasiat jne. jne.

On se nyt taas helvetti.  1

Sosiaalipornon yliannostus saavutettu. Tekisi mieli ihan kirkkain silmin mennä kertomaan usealle ihmiselle että elämän hommaaminen olisi paikallaan mutta miksi antaa mahdollisuus vastavittuiluun. Ei sitä elämää ole mullakaan. :)

Tällä hetkellä hajottaa seuraavat:

1: Vanhasta muistista joidenkin tekopyhä asenne siitä kuinka on ikävää harrastaa irtosuhteita mutta on täysin ok olla paskassa parisuhteessa vain saadakseen seksiä.

2: Ihmisten sarjaihastukset. Nykyään ihminen on kuin joku saatanan sukellusvene. Heti kun maali löytyy sitä ammutaan torpedolla. Jos osuu ja se uppoaa otetaan uusi kohde. Jos menee ohi, itketään aivan saatanasti kuinka elämä on paskaa, pidetään välipäivä ja otetaan uusi kohde.

3: Ihmisten lyhytnäköisyys, itsekyys ja täydellinen selkärangatomuus. Noin niin kuin esimerkkinä, yhtenä monista, miten joku voi olla niin jumalattaman saapas että ottaa narkomaanin äijäkseen, muuttaa sen kanssa yhteen todeten että homma ei toimi, epäonnistua potkimaan sitä miestä kämpästään ja kaiken tämän säätämisen keskellä odottaa että sen, ehkä jopa ainoat 2 paikallista kaveria jotka molemmat on tekemässä töitä nimenomaan noita narkomaaneja vastaan jaksaa katella sen touhuja vielä senkin jälkeen kun nämä ovat koittaneet tarjota apuaan tilanteen ratkaisemiseksi ja tämä muija on kieltäytynyt siitä? Jep, vitun nohevaa. Jokainen tekee valintansa mutta en mäkään odota että jos alan sarjaraiskaajaksi että kovin moni nainen jakaisi sympatiaansa mulle.



Angstia ja yleistyksiä.  3

"Whats the worst day of the week, that gets us all depressed? M-O-N-D-A-Y S-U-C-K-S!"

Jeps. Tuli jälleen tänään mieleen eräs työporukan sovinistikeskustelu naisten ryhmittelystä. Sen perusteella luokkia oli 4. Pantavat, vaimot, neutraalit (sisältää tutut, kaverit ja muut joiden kanssa tullaan vähintään toimeen) ja viimeiseksi se osasto johon ei haluta olla missään yhteydessä.

Tänään tuntuu että kirkas enemmistö on joko pantavia tai niitä joihin ei halua olla missään yhteydessä ikinä. Seuraavaksi tulee ne harvat neutraalit. Viimeisenä vaimomateriaali joka, niin koomista kuin se onkin, on yllättäen aina jo viety. :) Ei siinä mitään. Ei ole mitään intressejä pariutua vielä pitkään aikaan.

Se mikä kuitenkin mättää nyt tämän maanantain angstisessa tilassa että tuntuu että kaikki edes jotenkin täysjärkiset pääkaupunkiseudun naiset on jo tavattu. Pitää siis alkaa laajentamaan reviiriä jos meinaa joskus hamassa tulevaisuudessa pariutua. SE on perseestä. Mikään nainen ei saa minua matkustamaan joka toisena viikonloppuna 2-4 tuntia suuntaan jotta saan tavata hänet ja sama takaisin jotta pääsen töihin. Vittu. Aikuistukaa pääkaupunkiseudun naiset! Pää pois perseestä ja muutakin sisältöä elämäänne kuin kynsilakka ja huulikiilto!


Metallitotuutta ja kaljaa!  1

Heviviikonloppu takana. Suomeksi: mökkeilyä, metallia, miesten ruokaa, grillausta, saunomista, mölkkyä, dartsia, kaljaa, viinaa, kavereita ja ennen kaikkea ei yhtään naista. Ainoan porukan mustan lampaan takia jouduttiin pitämään yhteensä 40 minuuttia jotain main stream radiokanavaa päällä. Muuten siis todellinen äijien viikonloppu.

Tuloksena turvotusta ja poltin varmaan kaikki mahdolliset paikat mitkä vaatteet päällä voi palaa. :D Parhautta!



Taas kännissä...  1

Ei jumalauta mä osaan! Taas piti ottaa ihan rauhassa mutta ei. Päädyin olemaan taas "elämäni kunnossa". Taas päätin etten pariudu mutta jouduin taipumaan sen pronssipatsaan kurvien edessä. Jouduin laulamaankin tosin vasta kotimatkalla ja yksin. Hyvä meisinki. Toivottavasti en suututtanu ketään. :D


Jänskättää.  2

Toiseksi viimeinen viikon varsinainen työpäivä takana. Huomena pitäis taas singota reissuun heti töistä ja pääsis sitten lauantaina takaisin kotipahnoihin möyrimään. Matkailu on aika jees vaikka vain kotimaassakin. Ihan eri meininkiä kuin pääkaupunkiseudulta löytyy niin paljon lähempääkin kuin afrikan niemimaalta. Taustalla sattuu soimaan Manowar ja kun en parempaakaan "moimoi-biisiä" niiltä keksi niin pistetään soimaan Courage.

Some Want To Think Hope Is Lost
See Me Stand Alone
I Can't Do What Others May Want
Then I'll Have No Home

So For Now Wave Good-bye
And Leave Your Hands Held High
Hear This Song Of Courage
Long Into The Night
So For Now Wave Good-bye
Leave Your Hands Held High
Hear This Song Of Courage
Long Into The Night

And The Wind Will Bear My Cry
To All Who Hope To Fly
Hear This Song Of Courage
Ride Into The Night

Battles Are Fought By Those
With The Courage To Believe
They Are Won By Those Who Find A Heart
Find A Heart To Share
This Heart That Fills The Soul Will Point
The Way To Victory
If There's A Fight
Then I'll Be There
I'll Be There

So For Now Wave Good-bye
Leave Your Hands Held High
Hear This Song Of Courage
Long Into The Night
And The Wind Will Bear My Cry
To All Who Hope To Fly
Lift Your Wings Up High My Friend
Fearless To The End
So For Now Wave Good-bye
Leave Your Hands Held High
Hear This Song Of Courage
Long Into The Night


Mikähän vittu tässä on?!?  1

Se on kyllä kumma. Kun päivä alkaa hyvin se ei voi jatkua sellaisena koko päivää. Kuitenkin minäkin tyydyn vähään. Jos töissä menee ihan ok eikä ole taustalla painavia vitutuksen lähteitä niin yleensä iltakin on ihan ok. Jos vielä tapahtuu jotain erikoista kivaakin niin päivä on loistava.

Tämä päivä alkoi hyvin. Vähän väsytti mut entä sitten. Työtkin meni ihan putkeen ja kotiinkin pääsi ajoissa. Mutta eihän se nyt taas voinu mennä samalla linjalla loppuun saakka. Eräs tuttuni pyysi miittikansiooni koodia jotta pääsee katsomaan kuvia sieltä. No, en yllättäen suostunut koska oli nimenomaan sovittu että vain miittiläiset saa ne koodit. Edelleen kaikki ihan ok kunnes selviää että olen "ainoa" joka ei ole sitä jakanut kuin karkkia lapsenlapsille. V-käyrä singahti salamana yli sietorajan. Samaan aikaan sain toisen takaiskun ja lopputuloksena...no sanotaan että melkein aiheutin itselleni lisää kuluja täksi kuukaudeksi. No onneksi ei aiheutunut. Vitutti silti suunnattomasti tosin osa syy saattaa olla sekin että en ollu taas "hetkeen" syöny mitään ja alhainen verensokeri alentaa vitutuskynnystä aivan saatanasti. No, sinällään tossa ei ole mitään kamalaa. Harmittaa vaan kun sopimukset ei pidä.

No pitää käydä hoitamassa asioita. Ehkä elämä kirkastuu vielä tänäänkin. :)


Kiire.  2

Jees, ilmeisesti tähänkin raapusteluun voi jäädä koukkuun. Kiire olis jo mutta ei pysty irtoamaan duuniin ennen näitäkään mutinoita. On muuten mielenkiintoista mennä "ajoissa" nukkumaan ja herätä liian myöhään silti ihan saatanan jumissa. Lupailee taas yhtä tosi pirteää vaksia työpaikalle. Nooh, jotta saatais taas homma nousuun niin aamun kipaleeksi määrätään Thunderstonen Face in the Mirror. Toivotaan että tulee nousujohteinen päivä.


Ja taas päivä pulkassa.  1

Hyvää yötä kaikille kaikesta huolimatta. Viimeiseksi biisiksi jäi Sparzanza:n Black Heart.

Like Jesus. Theyve nailed my hands to the cross
You watch me bleed but I can see
You cannot feel, no
sorrow.
No tears
Cause I have nothing to regret
The things Ive done is for the one, The Master that I follow

I AM THE DEMON, I AM VENGEANCE
I AM THE SEVEN DEADLY SINS, I AM THE DEMON
I AM VENGEANCE, I AM THE SEVEN DEADLY SINS
I AM YOUR BLACK HEART

You fear me. I know your reasons; its in your eyes
But putting me here wont end my time
Ill always be behind you.
Youll know me.
When I take off my disguise
Youll see yourself and realise
Im the black heart inside you

I AM THE DEMON, I AM VENGEANCE
I AM THE SEVEN DEADLY SINS, I AM THE DEMON
I AM VENGEANCE, I AM THE SEVEN DEADLY SINS
I AM YOUR BLACK HEART

Im nailed to the cross, I can see that you feel no sorrow
Ill die for the one, the blackest of all, The Master that I follow
Im your black heart