Hippi-Ronda

tekisi mieli sanoa, että paskaa. alku oli unelmaa,mutta valhetta vaan täynnä! maksoin kalliin hinnan siitä!...ja siitä selviytymistä..

sokeria,sokeria  13

ei passaa enää syyä.
kävin sokerirasitetestissä tänää,ja kaikki arvot koholla.pitää ens viikolla hakee neuvolasta mittari ja ruveta mittailemaa,ja jos ei saa alemmas noit arvoja,ni sit joutuu ruveta pistämää insuliinia. :/
ai että oli huono hoitaja ottamassa verta,kyllä sattu ja sehän rupes sitte hetken päästä vuotamaaki kunnolla nii että meni paita ja takki vereen.ikinä tommostaka sattunu.

minkä takia kaikki haisevat ihmiset istuvat viereeni?

väsy.


ahkera viikko  1

joo.hyvä syy siivota aina perinpohjasesti kun on lasten synttärit tulossa. ja nyt viel helpompaa tehdä se,ku nuorin on vieläkin mummilassa.
maanantaina pesin vessan,lattiat,imuroin, pesin pyykkiä ja järjestelin paikkoja. tiistaina tein suklaapiirakan pakkaseen,kävin neuvolassa,siivosin kirjotuspöytäni ja siivosin keittiön. tänää tein 2 juustokinkkupiirakkaa,järjestelin paikkoja ja pesin ikkunat. mitähän sitä viel jaksais tehä? selkä kapinoi vastaan ja oon ihan rätti. tekemistähän tääl riittää vaikka muille jakais!
sunnuntaina pietää ne pippalot,eli lauantaiksi jää pashan ja voileipäkakun tekeminen.


iiihana viikonloppu!  5

jooh,oli kerrassaan. isommat oli isällää,ja nuorimmai rupes torstaina hinkumaa mummilaa. noh,mummihan hänet sinne otti ilomielin hemmoteltavaksi ja lällyteltäväksi,ja pääseepä uimahalliinkin lillumaan. nuorin on sielä huomiseen asti ainakin pulisemassa.isommat tulee tänää kotiin.

niin viikonlopusta,käytii perjantaina heittää siis nuorin mummilaa,ja lauantaina kävin ostamassa äitiysvaatteita,ku en mä perkule enää mahu omiini. voitteko kuvitella,ettei kapphal enää myy äitiysvaatteita! kysyin että miksi ei? kun ei ole menekkiä. *lyö ottaasa* enpä usko,joka eukko joka venaa tarvii kyllä äitiysvaatteita,ja eiköhän äitejä joka vuos ole melkosia määriä.suositteli ostamaa isompia vaatteita.voe helvettiläi,mihkähän ton mahan sitte piilottaa,ku housuihin just tarttee sen "pussin"?jos ihmii on iso kokoi,miten se ostaa viel isompia ja edellee,mihin se maha laitetaa?!
eikä muuten lindexsissäkää ollu äippävaatteita.noh,henkkamaukka sai hyvät rahat,en ois muuten ikinä uskonu,että siel teinipissiskaupassa on äippävaatteita!onneksi kysyin,ja valikoimaa oli!ahneuksissa ostin 5 housut ja parit paidat.mulla ei oo ollu elässäni ku yhet odotushousut per penska,no nyt on viidet.
rupeen olee jo melko iso,vaikkei sitä ite hahmotakkaa,mut peili kertoo niin.
niin ostinhan mä taas iki ihanan Diorin pure boison hajuveden,ja pari kappaletta ihanan rasvasta huulikiiltoa.nii ja nuorimmaiselle kolmet housut.

käytii syömässä pahat hampurilaiset memphisissä,eikö luulis että paikka jonka nimi on Memphis (kirjotankohan oikein?jaksa tarkistaa..) myis pihvejä? no tuo ei myyny ku paria ja muut oli enimmäksee hampurilaisia.no aikaa ei ollu mennä enää muualle.ja ruokaakin sai varrota puol tuntii,kiireessä lehvaa kattomaa Liisa ihmemaassa.ja oli jännää kattoo 3 deenä se!välillä tuntu että mahanpohjasta ihan otti!ne ei kyllä kamalasti ole niitä laseja suunnutellu silmälasin käyttäjille.ja on se ihana se Depin Johnny hulluna hatuntekijänä! <3 suosittelen lehvaa,oli hyvä!

eilen käytii sitte syömässä el Torossa iki ihanat kermapippuripihvit! oli huumaavan hyvää! nopea palvelu,alkusalaatin tuonnin jälkee vartti ni oli pihvit pöydässä.niin kuumaa ja hyvää! tyyristä,mutta hintasa väärtti.sopivan kokoi annos.jälkiruokaa en raaskinu tilata.

makuunistakin vuokrattii lehvoja.nii ja ostin leevienki pari cd;tä.

oli kerrassaa mukava viikonloppu! ja nyt pitäs sit ruveta kovasti siivoomaa.. :/



appelsiininen laku-dumlekakku.  2

tuli tehtyy eilen,ja äsken syötii lasten kanssa.
lapset tykkäs kovasti.mä ehkä olin vähän pettynyt.pliisun makui mun makuun.kyllähän tota tietenkin söi.ja tosi yksinkertai kakku tehä,eikä tarvikkeetka paljoo maksanu.(toi löytyy hellapoliisin resepteistä,jos joku haluaa tuommosen tehä.)
etin nääs pojan 9-vuotis päiville uutta tarjottavaa,ku tuntuu että aina tulee tarjottuu samoja kakkua ja piirakoita.onneksi noihin syndeihin on pari kuukautta aikaa,ni on aikaa kokeilla eri reseptejä.
seuraavaksi aattelin leipasta valkosuklaa-daimkakun.ilmottelen sitte oliko hyvää.

kävin tänää neuvolassa.mulla on pelottava neuvvolantäti.jos mulla ois murheita ni taatusti en tuolle kertois!varmasti ollu joku sossutäti ennen.
enpä muute tarvi lisä rautaa tänkää kanssa,oli meinaa 154 tuo arvo.ainahan mä oon ollu rautai ämmä! :D

ai niin,mun ystävä norjassa oli saanu joulukuun alussa tyttövauvvan,ja vauvva on mun kaima! <3
lämmitti mieltä kovasti tuo uutinen.




ahistun ja sekoon.  8

mua ahistaa tää sekasuus tääl huushollissa.ku oiskii jotai paikkoja minne tavarat sais tunggettuu!
kyllä 90 neliöö on aivan liian pieni viidelle ihmiselle!mä haluun uuteen kotiin!ja uusia huonekaluja! myös siivooja ois kiva juttu!
kuka on pölliny mun loput pahvitontut?
mihkä mä voisin laittaa kynttilän alusinee,ettei kissa tiputa tai polta itteesä?miksi mun siivous ei etene? mitä tehä kirkuvalle ja raivoavalle 3-vuotiaalle?onko pakko kuunnella teletappi-dvd;eetä? "paadi,paadi,missä hattu,hattu,missä on?" ne sanoo.*sekoo*


huono-omatunto.  7

mä oon ihmii,jolla on lähes aina huono-omatunto.ja kaikista mahdollisista asioista. oon oikee anteeksi-nieminen.(vaikken ookkaa sukunimeltä nieminen)
tänää aiheena on pianon vähänen soittaminen.lapset ku ollu kipeenä ni ei oo joutanu,eikä ny o ollu inspistäkää,ku ei oo hyviä nuotteja.ja ihan ku toi piano tosta ny suuttus,etten oo sillä soitellu! xD

tällästä tällä kertaa.