Mulla on uus kello!

  • PornoNalle

Joskus sitä osaa olla ilonen pienistä asioista... Mulla ei ole ollui rannekelloa varmaan 3 - 6 vuoteen... en muista. Pitkään olen katellu mieleistä kelloa. Nyt sellasen sitten löysin hintaa olis ollu normisti 99 € mutta sain senkin tingittyä 70 € hintaan :) Aika mun näkönen peli.

Töissä mutta väsynyt... olin vkl tyttöporukalla laivalla ja vieläkin väsyttää. Juu tyttöporukalla.... Olin murun ilmeestä tulkitsevinani jotain kun se tajus että menen naisporukalla laivalle, mutta kai se aatteli että ne kätevästi vahtii toisiaan ja jättävät mut rauhaan :)

Se on jollain tavalla kiva kun toinen on mustis, luottaa kumminkin ja se kai vaan kertoo sillon välittämisestä. Ei siis aiheuttanut mitään suurta kohtausta. Saa mennä itekkin poikien kanssa jos haluaa :)

Lyhyt työviikko edessä... ajattelin pitää perjantain vapaata ja jos ilma yhtä kaunis kuin tänään,(toivottavasti ei yhtä kylmä) niin vois mennä aamusta metsään katselemaan sieniä ja puoleksi päivää takas himaan.... Toisen karvaperseistä vois ottaa skutsiin mukaan.

Päätä alkaa pikkasen särkeen ku jäi taas vaihteeksi rillit himaan....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus