Extra Super P-Force 4x200mg - Sildenafil + Dapoxetine : View Uses, Working, Dosage, Precautions

  • Drugssquare Pharmacy
Extra Super P-Force 4x200mg - Sildenafil + Dapoxetine : View Uses, Working, Dosage, Precautions, and Supplier
Extra Super P-Force 4x200mg - Sildenafil + Dapoxetine : View Uses, Working, Dosage, Precautions, and Supplier

Miehille, jotka kärsivät seksuaalisista ongelmista, kuten erektiohäiriöstä tai ennenaikaisesta siemensyöksystä, voi olla toivottomuus. Selitämme ne lyhyesti ihmisille, jotka eivät ymmärrä näitä termejä:

Erektiohäiriö - tila, jossa miehet eivät pysty saavuttamaan tai ylläpitämään peniksen erektiota seksuaalisen toiminnan aikana.
Ennenaikainen siemensyöksy - tila, jossa miehet ejakuloivat nopeasti tai hyvin lyhyessä ajassa saamatta molemmille puolisoille haluttua kestoa yhdynnän aikana.

Mikä on hoito molempiin sairauksiin?

Extra Super P Force tablet, itsehoitolääke, on kaksikäyttöinen pilleri miehille, joka hoitaa samanaikaisesti ennenaikaista siemensyöksyä (PE) ja erektiohäiriötä (ED). Tämä pilleri sisältää aktiivisina aineina sildenafiilisitraattia ja dapoksetiinia.

Valmistaja - Sunrise Remedies Pvt. Ltd.
Vahvuus - Sildenafiili 100 mg ja Dapoksetiini 100 mg
Lomake - Tabletti

Miten tämä Sildenafil 100mg ja Dapoxetine 100mg yhdistelmä toimii?

Sildenafiilisitraatti parantaa verenkiertoa peniksen kudoksessa saadakseen kovan erektion pysäyttämällä fosfodiesteraasi 5 -entsyymin toiminnan, kun taas dapoxetine on serotoniinin takaisinoton estäjä (SSRI), joka pidentää siemensyöksyä ja mahdollistaa siemensyöksyn paremman hallinnan.

Mikä on Extra Super P-Force 100mg+100mg suosituin annos?

Suositeltu annos on 1 tabletti päivässä. Voit ottaa sen ruoan kanssa tai ilman. Vältä rasvaisia ​​ruokia – ne hidastavat imeytymistä ja vähentävät lääkkeen vaikutuksia. Ota tämä ED-lääke lasillisen vettä kanssa. Tämän pillerin vaikutus pysyy aktiivisena 4-6 tuntia lääkkeen nauttimisen jälkeen.

Mitä varotoimia tulee noudattaa Extra Super P Force 200 mg:n ottamisen jälkeen?

Vältettävät asiat, jos aiot ottaa Extra Super P Force -tabletin -

➡ Sinun tulee välttää alkoholin juomista, koska se saattaa vähentää haluasi saada erektio.
➡ Sinun tulee myös välttää tupakointia, koska sillä on samanlainen vaikutus kuin alkoholilla.
➡ Sinun tulee välttää greippimehun juomista tai greippiinfuusiotuotteiden syömistä, koska se lisää lääkkeen määrää veressäsi ja lisää sivuvaikutusten riskiä.
➡ Älä käytä muita lääkkeitä erektiohäiriöiden hoitoon, kun käytät Extra Super p force -tabletteja.
➡ Sildenafiilisitraatti/dapoksetiini on vasta-aiheinen yhdessä nitraattien kanssa, koska on olemassa farmakodynaamisen lääkevuorovaikutuksen riski, joka voi johtaa vakavaan hypotensioon ja kuolemaan.

Mistä buy extra super p force -tabletteja?

Tämä reseptivapaa lääke on saatavilla verkossa erittäin alhaisin ja edullisin hinnoin. Extra super-p force -tabletin hinnat voivat vaihdella sekä offline- että verkkokaupoissa. Jos haluat saada sen halvemmalla ja nopealla toimituksella maailmanlaajuisesti, vaihda Drugsquare-apteekkiin – resepti- ja käsikauppalääkkeiden erikoisapteekkiin. Olemme suurin ja luotettavin erektiohäiriölääkkeiden verkkotoimittaja. Meillä on tieto ja kokemus, johon voit luottaa auttaaksemme sinua löytämään oikeat tuotteet tarpeisiisi ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Voit luottaa siihen, että saamme lääkkeesi kotiovellesi ajoissa, joka kerta.

Jos haluat saada lisätietoja Extra Super p force -tableteista yksityiskohtaisesti, käy Drugssquare apteekissa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus