erektiohäiriö lääke ilman reseptiä ostaa verkosta

  • Drugssquare Pharmacy
erektiohäiriö lääke ilman reseptiä ostaa verkosta
erektiohäiriö lääke ilman reseptiä ostaa verkosta

Erektiohäiriö (ED), joka tunnetaan myös nimellä impotenssi, on kyvyttömyys saada ja ylläpitää erektiota. Ehtoa voi olla miehen vaikea käsitellä, koska se voi aiheuttaa hämmennystä ja epävarmuutta seksuaalisen kyvyttömyyden vuoksi. ED voi johtua diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta, stressistä, lääkkeiden sivuvaikutuksista, hermovauriosta tai peniksen verenkierron menetyksestä. ED:stä kärsivien miesten prosenttiosuus kasvaa iän myötä. Noin 10 prosentilla 60-vuotiaista ja 30 prosentilla 70-vuotiaista miehistä on ED.

Onneksi miehillä, joilla on ED, on useita lääkkeitä, jotka voivat estää ED:n muodostumisen pitkäaikaiseksi sairaudeksi. ED:n hoito riippuu syystä ja siitä, kuinka vakava tilasi on. Suun kautta otettavia ED-lääkkeitä on kolmenlaisia. Jokainen lisää verenkiertoa penikseen. Kun penistä stimuloidaan, seurauksena on erektio. Tyypit ovat:

Luettelo sildenafiilisitraattituotteista -

Cenforce 100 mg tabletti
Kamagra 100 mg tabletti
Kamagra Effervescent 100mg tabletti
Kamagra 100 mg Oral Jelly ja niin edelleen.

Luettelo Tadalafiilituotteista -

Apcalis-SX 20 mg suun kautta annettava hyytelö
Cialis 20 mg tadalafiilitabletti
Tadarise 20 mg tabletti
Tadarise 5 mg tabletti ja niin edelleen.

Katso täydellinen luettelo täältä - Tadalafil brands.

Luettelo Avanafil-tuotteista -

Avana 50 mg tabletti
Avana 100 mg tabletti

Luettelo Dapoxetine-tuotteista -

Poxet 30 mg tabletti
Poxet 60 mg tabletti

Suun kautta otettavien erektiohäiriölääkkeiden turvallinen ottaminen

Älä yhdistä ED-lääkkeitä muihin hoitoihin, ellei lääkärisi kehota sinua tekemään niin.
Älä ota ED-lääkkeitä useammin tai suurempina annoksina kuin on määrätty.
Kerro lääkärillesi terveyshistoriasi. Mainitse kaikki käyttämäsi lääkkeet. Tämä sisältää reseptivapaat lääkkeet, lisäravinteet ja yrtit.
Kysy lääkäriltäsi, voitko juoda alkoholia ED-lääkityksen aikana.

Suun kautta otettavien ED-lääkkeiden riskit

Älä käytä ED-lääkkeitä, jos käytät nitraatteja sisältäviä lääkkeitä. Yhdistelmä voi laskea verenpaineesi vaaralliselle tasolle. Nitraatteja ovat nitroglyseriini (rintakipujen tai rintakipujen hoitoon tarkoitettu lääke). Ne ovat myös "poppereissa", hengitettävässä virkistyslääkkeessä. Jos et ole varma, käytätkö nitraatteja, kysy lääkäriltäsi tai apteekista.

Lääkkeet, joita kutsutaan alfasalpaajiksi, voivat olla vuorovaikutuksessa ED-lääkkeiden kanssa. Ne voivat aiheuttaa äkillisen verenpaineen laskun. Alfasalpaajat ovat yleinen eturauhasongelmien hoito. Ne myös hoitavat korkeaa verenpainetta. Varmista, että lääkärisi tietää, jos käytät näitä lääkkeitä.

Jos sinulla on ollut sydänkohtaus tai sydänsairaus etkä ole harrastanut seksiä vähään aikaan, keskustele lääkärisi kanssa. Uudelleen harrastaminen voi rasittaa sydäntäsi. Lääkärisi voi vahvistaa, että sydämesi on tarpeeksi terve seksiä varten.

Se on harvinaista, mutta joillakin ED-lääkkeitä käyttävillä miehillä on ollut äkillistä näönmenetystä. Tämä voi olla todennäköisempää, jos sinulla on muita terveysongelmia. Näitä ovat korkea verenpaine ja diabetes. Kysy lääkäriltäsi, jos sinulla on tämäntyyppisen näönmenetyksen riski.

Harvinaisissa tapauksissa erektio voi kestää liian kauan. Tämä voi vahingoittaa peniksesi verisuonia pahasti. Jos erektio kestää yli 4 tuntia, mene heti ensiapuun.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus