Malegra 100 Tablet - View Usage, Composition, Dosage, Warnings, Price, and Where to Buy Online

  • Drugssquare Pharmacy

Mikä on Malegra Tablet?

Malegra 100 mg on yksi erittäin suositelluista erektiohäiriöiden (ED) hoitoon käytettävistä lääkkeistä. Se on erittäin tehokas pilleri ED- tai impotenssin hoitoon, joten osta Malegra 100 mg ED-hoitoasi neuvoteltuasi lääkärisi kanssa.

Valmistaja - Sunrise Remedies Pvt. Oy
Vahvuus - 100 mg
Lomake - Tabletti

Mistä Malegra 100mg koostuu?

Koostumus - Sildenafiilisitraatti

Malegra 100 sisältää vaikuttavana aineena sildenafiilisitraattia, joka kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan fosfodiesteraasin (PDE) estäjiksi. Sildenafiili hoitaa erektiohäiriöitä lisäämällä verenkiertoa penikseen seksuaalisen stimulaation aikana. Tämä lisääntynyt verenkierto voi aiheuttaa erektion. Jos haluat saada erektion, sinun on saatava seksuaalista stimulaatiota.

Kuinka ottaa Malegra 100 -tabletti?

Voit ottaa Malegra 100 mg tabletin vesilasillisen kera ennen nukkumaanmenoa, koska se alkaa toimia elimistössä 30–60 minuutin kuluessa. Kun olet nauttinut sen, se näyttää vaikutuksia kehossa noin 4 tunnin ajan. Voit ottaa sen ennen ateriaa tai sen jälkeen valintasi mukaan. Vältä runsasrasvaisten aterioiden syömistä, koska ne heikentävät lääkkeen tehoa. Älä koskaan ota enempää kuin yksi annosta Malegra 100 mg sildenafiilia päivässä.

Mitkä ovat Malegra 100mg -tabletin rajoitukset?

Malegra 100 mg on tarkoitettu kaikille miehille, jotka ovat ikäryhmässä 19-65 vuotta. Ennen kuin otat tämän ED-lääkityksen, sinun tulee lukea kaikki varotoimet tai kysyä lääkäriltä sopiva annos. Jos sinulla on vakavia sairauksia, kuten sydän-, munuais- tai maksaongelmia jne., vältä tätä tablettia. Ihmiset, jotka kärsivät anemiasta, multippeli myeloomasta ja leukemiasta, älkää ostako Malegra 100 Sildenafil Citratea. Alle 18-vuotiaat lapset saavat käyttää tätä pilleriä.

Onko Malegra-tabletilla muita vahvuuksia?

Kyllä, Malegra on saatavana kahdessa muussa vahvuudessa, jotka on mainittu alla -

Malegra 120 mg tabletti
Malegra 200 mg tabletti

Kuinka paljon Malegra 100mg maksaa?

Malegra 100 mg:n hinta voi vaihdella apteekeista toiseen. Lisäksi kuka tahansa voi nähdä suurimman hintaeron online- ja offline-kauppojen välillä. Verkkoapteekit tarjoavat suuria alennuksia ED-tuotteista, kuten alla mainitsemamme.

Mistä ostaa Malegra 100 Tablet verkosta?

Malegra 100 on epäilemättä täydellinen valinta niille, jotka kohtaavat erektiohäiriöiden, seksuaalisten häiriöiden ja ennenaikaisen siemensyöksyn aiheuttamia ongelmia. On kliinisesti todistettu, että n. 80 % miehistä on toipunut ED-ongelmista pysyvästi. Jos olet valmis ostamaan Malegra 100mg verkosta, olet oikealla alustalla tarkoittaa "Drugssquare".

Miksi valitset meidät?

Olemme geneeristen ED-lääkkeiden luotettava myyjä, joka varmistaa tuotteiden turvallisen toimituksen kotiovellesi. Varmistaaksemme, että parasta toimitetaan aina, emme vain varmista tuotteidemme laatua, vaan varmistamme myös, että pakkaus on täydellinen. Älä viivyttele, tilaa Malegra 100 mg (Sildenafil Citrate brands) ja päästä eroon erektiohäiriöistä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus